Maridza3 Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Haha ma nisam pitao za rangirane i nerangirane borbe, to znam, igram svako vece... Nego sada imas i borbe tenkovskih ceta, koje se mogu igrati do 8. marta, onda vise ne mogu. Inace, pogledao sam klip vec :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Ocajan mi je MM danas, tipa dve sam pobedio od 10 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 in Mother Russia, guys buys account, account gets stolen, thief is found selling account.According to Dmitry Postnikov, the head of the Criminal Investigation Department from the Nizhny Novgorod region, last year the police received a report from a player that had his account, which he had bought for 70 thousand rubles, the equivalent of 880 Euros and 970 Us Dollars (give or take), had been stolen.The criminal investigators found that the thief, who has on his record 2 other crimes in the online gaming field and 2 more on fraud, was attempting on selling the account online.This seems to be a growing recurrence, Postnikov said:“Many people are now addicted to online games, spending on them, at times, large amounts of money. They buy accounts, get to play the tanks and planes.”“(…) the tanks, of course, virtual, but the money paid for them is quite real ““Last year, we had similar reports from 6 other citizens. I think that the number of crimes in this area will continue to grow “ (Don’t forget this is from one region only)I wonder if the person who sent the report to the police still kept his account as its illegal to buy them.Dakle u Rusiji može dobro da se najebe za prevaru s WoT nalozima :) Bilo čak i na televizor Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 10, 2016 Author Report Share Posted March 10, 2016 I kako vam se cini igra sa 9.14 patchom. Osim ove kozmetike sa zvukom i fizikom cini mi se da su malo agilniji i okretniji tenkovi pa ce mozda igra biti malo brza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Nije lose, samo sto malo zvuk zna da smori. Kretanje je super i mogli su da ubace neki novi tenk, na pocetku je bilo prica kako ce ubaciti 10 novih tenkova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Zvuk topova je uzas, ko da neko trese tepih se cuje, kretenja je odlicno, vec mi se desilo da ispred mene izleti light tank koji je uradio bocni 360 spin oko ose :DIs3 mi deluje brze i agilnije, td's i dalje po starom :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 zvuk katastrofa Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 meni se zvuk na pocetku nije svidjao, ali sto vise igram sve mi vise prija, posebno zvuk motora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 12, 2016 Author Report Share Posted March 12, 2016 Pa da, zvukovi ovako nisu losi, od motora, preko same skripe tenka i okruzenja...ali zato svuk topa i pogotka je katastrofa. Fizika je realisticnija sad naravno i tenkovi su pokretljiviji nekako. A cini mi se cak da su i topovi precizniji, makar oni sa kojima sam igrao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 13, 2016 Author Report Share Posted March 13, 2016 Baguju izgleda modovi, jos ih nisu ispeglali...btw, kojim tenkom najlakse da odradim onu misiju za mediume gde treba da zapalis tenk koji je 1 tier visi od tebe, a da ne pucam samo HE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Kontam cromwel, brz tenk i brzo puca, pa imas vece sanse da zapalis nekoga a da ga pritom ne ubijes, posle 2-3 pogotka u fuel tank bi trebao da bukne :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 14, 2016 Author Report Share Posted March 14, 2016 nemam kromvela jbga:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Realno sa svakim mozes to uraditi, samo moras naci mesta gde da gadjas koji tenk da bi izgoreo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 17, 2016 Author Report Share Posted March 17, 2016 Poceo sam da igram bez premiuma i ok mi ide. Ne igram tier 9 i 10, a tu je T34 za grindanje para. I mnogo mi je opustenije, ono kad imam premium pa ne igram igru jedan dan imam osecaj kao da bacam pare, ovako je kulijana, igram kad stignem:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reestah Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Ja se vec navikao na zvukove, iako su mi utoke gej (volim basove). :SFizika mi se svidja, u prvih pola sata od patcha sam se izvrnuo na krov. :D Cuknuo se sa LGBT-om na samom startu i pljas na krov. Pokusao AT7 samaricanin da me vrati nekako, al me samo vozio onako izvrnutog, kornjaca stajl. :) Sad bar jednom dnevno odradim 360 stepeni (preko krova pa opet na gusenice), ofc slucajno. :PPS Ne znam da li mi je ovo rekord, nisam obracao paznju na ostale partije de mi je veci dmg, al sam se zaprepastio kacam vido 32k :DFazon sad mogu jos 9 da odigram sa 0 dmg i da i dalje imam unicum prosek :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 PS Ne znam da li mi je ovo rekord, nisam obracao paznju na ostale partije de mi je veci dmg, al sam se zaprepastio kacam vido 32k :DOvo je definitivno nesto najvise sto sam ja ikada video. Na Bench temi na pocetku ima post sa rekordima ali si ih ti sve zajebao :) Doduse jeste da se s lajtovima pravi veci WN8 kad pravis puno dmg, ali opet si mu jebao kevu :) Svaka cast!Inace poklekao sam i uzeo IS-3A :) Ali sad makar mogu da farmam kredite kad igramo timske :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2016 Author Report Share Posted March 18, 2016 Rista prebio...ja mislim da sam najvise imao 20k sa bulldogom valjda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reestah Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Hvala hvala ^^Jeste ELC imba, ako se sve poklopi, moze se lako do dobrog dmga. :)Sad sam pogledao u svoje riplejove i vidim da imam 35404 isto sa ELCom, pa kontam da mi je to rekord. :) Imao sam i vise dmg,al nisam gledo wn8. Likovi u klanu imaju i preko 4k dmg. ;)Meni lajtovi sluze za zaradu ili da sam na 0, a ne trosim nista, jedino zivce u hevi tencima. :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2016 Author Report Share Posted March 18, 2016 Btw, mogao bih da se iscimam da zavrsim ove misije za T28 concept, ionako mi za to nije neophodan premium. Zavrsio sam sa TD i Heavy with honors, ubi me ova misija za mediume gde treba da zapalim nekoga, a ni light ni arty misije nece biti lake, tek sam na pola tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 m4a1 revol ili super pers? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 t26e4 Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Ја имам супер першинга и презирем га. Уверен сам да је најспорији тенк у игрици. Оклип предњи је екстра, а пушка ту и тамо. У суштини ако ти не смета да играш споре тенкове, онда га узимај. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 S obzirom da Super Pershing ima povlasceni match making, ja bih uzeo njega. Predobar armor, nikad ne vidis tier 10, solidan top. Jedini sto je stvarno spor ( brzi doduse od FV4202P ), pa bi trebao da se igrao kao manji hevi tenk, ne kao medium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 23, 2016 Author Report Share Posted March 23, 2016 Btw, zasto je aim time u igri uvek duzi nego sto pise...tako je kod artija i svih ostalih tenkova, tipa pise aim time 8 sec, a u stvarnosti je 12, cak i sa opremom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reestah Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Postoje takozvani "soft stats" za utoke, to su osobine koje ne pisu nigde. :)Tako su na papiru recimo T37 i AMX 12t slicni. U igri pri max brzini su ko Stojakovic i Sasa Matic, tim redom. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts