Jump to content

Recommended Posts

Inace, snimite ovo:

Sto je dzabe i deda mrazu je drago.....

Naravno :) Malo je nezgodno doduse igrati kada su svi AX, dosta sam igrao s njim pre pocetka misije i moze mnogo stete i XP-a da se napravi na manje mobilnim a bolje oklopljenim vozilima jer je bas pokretan. S druge strane kad je ceo tim Centurion AX to dosta menja dinamiku partije. Eto juce mi trebalo 14 partija za 750 base XP, a jutros iz prve odradih, sve zavisi i kako te ubode. 

Inace mi bio vrh jedan tip juce, isto 5-6 Centuriona u timu, ja znam da sam odigrao solidno ali ne znam tacno koliko XP, a on na kraju partije kuca "super, zavrsena misija za danas". Pogledam stats, ja imao 850 XP, on imao 748 :))))

Heghlu'meH QaQ jajvam

Sve je ok dok nisam karika koja nedostaje :)

Moram definitivno da promenim provajdera, ovaj radijus vektor mi se raspada skroz u mom kraju, prosle nedelje sam u svakoj drugoj partiji imao po 5sec 999 ping (ima cak i u videu kad sletim s litice zbog toga), a ove nedelje je to prestalo, ali eto sinoc je samo pukao i vratio se posle tipa sat vremena. Sreca pa mi ugovorna obaveza istice 1. marta. Najstrasnije je sto im sad internet paketi zapravo i nisu losi, sad bih za istu cenu imao 4mbit/s upload, ali dzaba kad se raspada. 

Enivejz sreca u nesreci je sto mi je pukao net na kraju partije :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

nije losa serija:)...btw, resio sam da malo odmorim od wota cim uzmem vk 4502b, type 4 heavy i fv 183, a to ce biti uskoro...vec skoro godinu dana kontinuirano pikam wot, pomutio mi se razum:)

i jos kad covek vidi ribu koja pegla wot 3 puta bolje od njega dodje mu da batali:)

http://www.twitch.tv/jacqueline_wot

Edited by Dule_smor

srpskivojnik-3.jpg

pa treba, jel ste igrali veceras, ja opet bio na usranom nemackom:(...evo izgrindan type 4 heavy, jos neki dan pa ce i fv 183 i dosta vise

btw, sto me nervira ovo kad istrazim neki tenk, ali mi je posada na 95% na drugom skillu recimo i onda mislim dal da se cimam da igram jos u starom tenku dok ne dignem posadu na 100%, tj jos i vise da bih mogao da dropujem skillove za srebro i da uzmem neki perk, smor

srpskivojnik-3.jpg