Maridza3 Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Gde da namestim da napadam baze u timskim borbama, samo branim. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 nigde, samo strpljivo i zadesiće ti se neka već Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Nece, igrao sam do sada 50 partija i sve sam branio bazu. A imas kao one tutorijale, tacnije pomoci i tamo kazu da se pre borbe moze izabrati da li ces braniti ili napadati bazu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 nesto ti pogresno radis :)igraj nasumicne bitke Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Inace, snimite ovo: Sto je dzabe i deda mrazu je drago.....Naravno :) Malo je nezgodno doduse igrati kada su svi AX, dosta sam igrao s njim pre pocetka misije i moze mnogo stete i XP-a da se napravi na manje mobilnim a bolje oklopljenim vozilima jer je bas pokretan. S druge strane kad je ceo tim Centurion AX to dosta menja dinamiku partije. Eto juce mi trebalo 14 partija za 750 base XP, a jutros iz prve odradih, sve zavisi i kako te ubode. Inace mi bio vrh jedan tip juce, isto 5-6 Centuriona u timu, ja znam da sam odigrao solidno ali ne znam tacno koliko XP, a on na kraju partije kuca "super, zavrsena misija za danas". Pogledam stats, ja imao 850 XP, on imao 748 :)))) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 (edited) Danas od 10 partija 10 pobeda, retko uspesan dan u WoTuMeni isto juce. Od 30 partija 25 pobeda, preko 65k dmg sam napravio. Igrao sam samo Obj.704 i par puta T110E5. Edited February 16, 2016 by kristijan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Koja je najbolja linija lakih tenkova i srednjih tenkova, za resavanje misija za tenk T28 Concept? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 ijojj zwerko rekli ti da si slaba karika Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Zato smo i morali da ga se otarasimo :D salim seSteta, bas nam je on falio na kraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Sve je ok dok nisam karika koja nedostaje :)Moram definitivno da promenim provajdera, ovaj radijus vektor mi se raspada skroz u mom kraju, prosle nedelje sam u svakoj drugoj partiji imao po 5sec 999 ping (ima cak i u videu kad sletim s litice zbog toga), a ove nedelje je to prestalo, ali eto sinoc je samo pukao i vratio se posle tipa sat vremena. Sreca pa mi ugovorna obaveza istice 1. marta. Najstrasnije je sto im sad internet paketi zapravo i nisu losi, sad bih za istu cenu imao 4mbit/s upload, ali dzaba kad se raspada. Enivejz sreca u nesreci je sto mi je pukao net na kraju partije :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Odigrali smo jos par posle toga, bilo bi dobro kada bi cesce mogli da se okupimo za klanske borbe :) Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Ljudi jel imate i vi problema sa test serverom, prvi dan mi je super radilo i sada nece da mi se uloguje. Cak sam pravio i drugi acc samo za to. I jos vece sranje je to sto dobijes samo 20k golda i bukvalno ne mozes da probas ni 2 premium tenka malo jaca. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Bio je update za test server, sada sve dobro radi. Ali opet sranje, samo 20k golda, moram da pravim 10 accaunta da bi probao premiume sve i odluci se za jedan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Ahahahah, kakvi su debili, imaju neku animiranu seriju o Kursku i samo poslusajte ovaj deo sa sve notifikacijom "correction - Baltics, not Balkans" Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 23, 2016 Author Report Share Posted February 23, 2016 (edited) nije losa serija:)...btw, resio sam da malo odmorim od wota cim uzmem vk 4502b, type 4 heavy i fv 183, a to ce biti uskoro...vec skoro godinu dana kontinuirano pikam wot, pomutio mi se razum:)i jos kad covek vidi ribu koja pegla wot 3 puta bolje od njega dodje mu da batali:)http://www.twitch.tv/jacqueline_wot Edited February 23, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Nije valjda da ćeš da kvitujes a da ne uzmeš Mausa? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 23, 2016 Author Report Share Posted February 23, 2016 pa to je planirano u svakom slucaju, zato sam i krenuo tu liniju, ali moram da napravim pauzu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Kako ide FV4202(P) misija? Ostalo mi oko 90k dmg i jos jedna 750XP partija sa Centom, tako da cu sutra, prekosutra da ga imam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 mogu da se pohvalim 20 dana bez wota nije lose idemo dalje 1 Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 25, 2016 Author Report Share Posted February 25, 2016 U zivotu nisam imao ovako lose vece u wotu, ne znam dal sam 3 partije dobio od 30...a u svim, ali bukvalno svim partijama je win chance bio oko 30%...mislim da cu zaista obrisati igru uskoro, previse se nerviram i previse je idiota u igri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 treba malo da igras sa mnom i zwerkom one chill stream partije xD da se zezamo preko ts-a i uzivamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 25, 2016 Author Report Share Posted February 25, 2016 pa treba, jel ste igrali veceras, ja opet bio na usranom nemackom:(...evo izgrindan type 4 heavy, jos neki dan pa ce i fv 183 i dosta visebtw, sto me nervira ovo kad istrazim neki tenk, ali mi je posada na 95% na drugom skillu recimo i onda mislim dal da se cimam da igram jos u starom tenku dok ne dignem posadu na 100%, tj jos i vise da bih mogao da dropujem skillove za srebro i da uzmem neki perk, smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 igracemo danas, zwerko sinoc nije mogao, a ja sam zaspao, bio nesto nervozan >_<pa veceras od 20h cemo igrati :) BUDI TU! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 krenuo malo sa francuzima onaj D2 je govno od tenka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts