Dule_smor Posted October 6, 2015 Author Report Share Posted October 6, 2015 bitna promena u view mehanici sa 10.0 patchomhttp://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/update10-view-range-changes/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 6, 2015 Author Report Share Posted October 6, 2015 (edited) Jel ima svrhe istrazivati motor na tenku koji je potpuno siti kao prethodni, ista tezina, ista snaga, ista sansa za pozar...to bi znacilo da nema nikakvog poboljsanja u ubrzanju tenka?e da, samo da se poserem na topove na wz111 i is6 i njihovu preciznost...dispersion je skoro jebenih pola metra, pa mogli su top sa nekog artija da stave jebote...a tek prejadna penetracija, pa t34 je jebena Armata za njih Edited October 6, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Jel ima svrhe istrazivati motor na tenku koji je potpuno siti kao prethodni, ista tezina, ista snaga, ista sansa za pozar...to bi znacilo da nema nikakvog poboljsanja u ubrzanju tenka?e da, samo da se poserem na topove na wz111 i is6 i njihovu preciznost...dispersion je skoro jebenih pola metra, pa mogli su top sa nekog artija da stave jebote...a tek prejadna penetracija, pa t34 je jebena Armata za njihT34 je mnogo laksi za igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Jel ima svrhe istrazivati motor na tenku koji je potpuno siti kao prethodni, ista tezina, ista snaga, ista sansa za pozar...to bi znacilo da nema nikakvog poboljsanja u ubrzanju tenka?e da, samo da se poserem na topove na wz111 i is6 i njihovu preciznost...dispersion je skoro jebenih pola metra, pa mogli su top sa nekog artija da stave jebote...a tek prejadna penetracija, pa t34 je jebena Armata za njihJesi siguran da je sve bas potpuno isto? Nisam sreo dosad takav slucaj, obicno se bar nesto razlikuje, za malo, za malo. Plus sto ne moze tenk da ti bude elite ako oces posadu da treniras, daj primer gde ti je to?Imaj u vidu da WZ-111 dolazi sa 50% posadom, mene to uvek nervira, kad se posada istrenira onda mi aim time nije toliko problem, probojnost jeste veliki i oklop nije bas nesto, ali s druge strane ne upada s desetkama. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Igrao sam malo pre :D odvalili su me kao mladog maj*una :D od 10 partija dve sam dobio :( a taman sam se blizio 50% pobeda damn u tanks! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 E da i mrzim O-i tenk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 7, 2015 Author Report Share Posted October 7, 2015 (edited) O-I car:) Jel ima svrhe istrazivati motor na tenku koji je potpuno siti kao prethodni, ista tezina, ista snaga, ista sansa za pozar...to bi znacilo da nema nikakvog poboljsanja u ubrzanju tenka?e da, samo da se poserem na topove na wz111 i is6 i njihovu preciznost...dispersion je skoro jebenih pola metra, pa mogli su top sa nekog artija da stave jebote...a tek prejadna penetracija, pa t34 je jebena Armata za njihJesi siguran da je sve bas potpuno isto? Nisam sreo dosad takav slucaj, obicno se bar nesto razlikuje, za malo, za malo. Plus sto ne moze tenk da ti bude elite ako oces posadu da treniras, daj primer gde ti je to?Imaj u vidu da WZ-111 dolazi sa 50% posadom, mene to uvek nervira, kad se posada istrenira onda mi aim time nije toliko problem, probojnost jeste veliki i oklop nije bas nesto, ali s druge strane ne upada s desetkama. U pravu si, upgrejdovani motor za wz 132 je 10kg laksi, jebem ga bas ako tih 10 kg nesto znaci:) Edited October 7, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 7, 2015 Author Report Share Posted October 7, 2015 jebote, ne znam koji mi je djavo, igram kao kurac u poslednje vreme...za par nedelja mi je win rate pao za skoro pola procenta, sto nije uopste malo na 10000 odigranih partija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Ne znam koliko ti je win rate uopste relevantan parametar, to sto bi se reklo dodje i prodje. Ja uvek gledam samo WN8, mada ni on nije bas merodavan ako igras npr sa skautima. Ali opet mi to nekako vise govori kako ja igram, a ne kako moji timovi igraju. Prosto nekad dobijas lose timove pa to ti je. Ja na primer s nekim tenkovima koji su mi dosta lepo legli imam katastrofa win rate, tipa 45%, a s nekima koji su mi bili onako imam 60%, ne bih rekao da je to bas dobar parametar jer ukljucuje srecu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2015 Author Report Share Posted October 8, 2015 Ma znam, u pravu si, al me nervira, taman mi je bio 50% winrate, sad je opet 49%btw, plasim se da ne useru igru sa ovim "revolucionarnim" rubikon patchem, bolje da ne menjaju nista krucijalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2015 Author Report Share Posted October 8, 2015 e da, jedno bitno pitanje...kako da znam da li recimo rammer sa m44 pasuje na m12 arty...otkud znam kad je medium calliber, kad je large itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Pa pitas internet :) Uvek u wikiju pise koja oprema ide na koje vozilohttp://wiki.wargaming.net/en/Tank:M44http://wiki.wargaming.net/en/Tank:M12U ovom slucaju je isto, kao za SPG ide large rammer kad je kalibar topa preko 155mm, a tvoj je tacno toliko. Za ostale tenkove je ta granica 105mm, imas to isto tamo gde se opisuje oprema http://wiki.wargaming.net/en/Equipment Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2015 Author Report Share Posted October 8, 2015 fala zwerko:)...jos sutra da smislim koje cu cetvrte skillove posadi na t34, to mi je prva posada sa 4 skilla:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Nema tu mnogo nerviranje. Kad krenes, odmah prestani i to je to. Mislim kad krenes da se nerviras. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 Skoro dignem 52.5% da pise 53% i padnem na 51.65%.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 https://docs.google.com/uc?id=0B5fyZ4yeY6PiVDBlb094NlgxTk0&export=download Xwm, garaza vise slotova, posada, nisan, itd itd. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 9, 2015 Author Report Share Posted October 9, 2015 Pitanje za cetvrti skill na t34/m103 posadi. Evo ss, valjda se vidi, mrzi me da pisem:). Elem posto mi ovaj kamo na loaderima stoji bezveze mislio sam da ga dropujem i uzmem safe stewage i adrenalin rush, a posle eventualno na jednom kamo i ff posto i nema vise skilova za loadere(onaj intuition mi zvuci bezveze). Radio operateru da uzmem signal boosting, a Gunneru mozda cak armorer posto mi cesto sjebavaju top. Ili da dropujem repair na Gunneru pa da uzmem deadeye ili designated target, mada ovaj drugi ne znam koliko je koristan. Vozacu smooth ride ili controled impact (mada ne ramujem nesto sa t34). I Commanderu jack of all trades mozda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 10, 2015 Author Report Share Posted October 10, 2015 Ajmo drugari saveti, nemoj da vas mrzi:)Btw, misije za ovaj vikend. I opet su ubacili neki bundle da uzmu pare, samo mi nije jasno tacno misija u ovom drugom.http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-chain-second-link/http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/premium/Premshop-x2xp-mission-packages/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Ta posada ce ti mnogo koristiti - meni su oni ostali na t34 kao ekipica, ali je u medjuvremenu (valjda) radio operater (kao i ostatak posade) boravio na m103, a svi ostali su vec neko vreme na e5 :) Nemam pojma tacno sta im je cetvrti skill, sve sto ti budem rekao slagao bih te, morao bih da pogledam kuci kada dodjem (na poslu sam) :) Recimo kada nemam pojma sta cu volim da stavljam deadeye, a isto tako sam konkretno za ovu posadu stavio i controled impact :) Sta znam, ume da koristi :DMisije za ovaj drugi - das 5e dobijes 20 puta da mozes da uzmes dodatno x2 exp :) Ukratko :) Valjda sam dovoljno smislen, malo sam pogubljen - mnogo posla veceras, ovo mi je prvih slobodnih par minuta od 4 popodne :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 10, 2015 Report Share Posted October 10, 2015 Pitanje za cetvrti skill na t34/m103 posadi. Evo ss, valjda se vidi, mrzi me da pisem:). Elem posto mi ovaj kamo na loaderima stoji bezveze mislio sam da ga dropujem i uzmem safe stewage i adrenalin rush, a posle eventualno na jednom kamo i ff posto i nema vise skilova za loadere(onaj intuition mi zvuci bezveze). Radio operateru da uzmem signal boosting, a Gunneru mozda cak armorer posto mi cesto sjebavaju top. Ili da dropujem repair na Gunneru pa da uzmem deadeye ili designated target, mada ovaj drugi ne znam koliko je koristan. Vozacu smooth ride ili controled impact (mada ne ramujem nesto sa t34). I Commanderu jack of all trades mozda?Ovaj Dule pisa po sirotinji za skilove posade :) U sustini ti je najbolje da tu posadu prebacis na drugi tenk i krenes da treniras novu za neki drugi. Kamo ti je mislim skroz besmislen na heavy tenku, prebaci jednog loadera na safe stowage a drugog mozes i nesto tipa firefighting. Za gunnera bih stavio deadeye, vozacu off road driving, T34 ima bas lose ponasanje na losem terenu, sjebe ga skroz. Komandiru stavi Recon, povecava ti view range, to uvek moze biti korisno. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2015 Author Report Share Posted October 11, 2015 Pa sta cu kad imam 600 partija na t34, a ta posada igra i t29/t32/m103...sta ce mi nova posada, ne planiram jos jednu americku heavy liniju...mada mozda i hocu da izguram do t57 heavy, ali preko t49 i medium autoloadera, ne znam bas kako da izmanevrisem posade:). Stavicu onda safe stewage i adrenalin na loadere, recon komandiru, deadeye gunneru, radio signal boosting, jedino ne znam za vozaca dal off road, jeste trom t34, ali i smooth ride i ramming su primamljivi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 11, 2015 Report Share Posted October 11, 2015 Pazi, ja imam preko 800 partija s njim i iskolovao je posade za sva ta tri tenka + T110E5, tj ovu za T32 i dalje skoluje posto sam njega skoro ponovo uzeo. A ovo za vozaca - sa T34 ces bukvalno nikada pucati u pokretu, besmisleno je neprecizan, osim za neki zicer na blizinu a tad je nebitno. Za ramming je isto spor tako da ne verujem da ce ti napraviti neku razliku, po meni je za taj tenk off road mnogo bitan jer se bas zaglavi tipa u mocvari, vodi i sl. E sad tu je pitanje i da li posadu treniras s njim u vidu ili s drugim tenkom koji ces voziti, ako imas u vidu M103/T110E5 onda smooth ride itekako ima smisla. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Juce odigrane cetiri partije, AMX50B i T-44, WN8 2,653 u proseku, win rate 0%. Tad prestanes da igras :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Moracu da pozurim sa levelovanjem definitivno :D doduse fali mi jos malo za Tier 6 tenkove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Dule, zajebi nemacki, ucimo ruski i nabijamo statistiku pa da igramo WoT uzivo :) https://www.rt.com/politics/318368-we-need-world-of-tanks/‘We need World of Tanks gamers to operate robot tanks’ – Russia’s weapons chief Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts