Pekarman Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 (edited) Pravilo je da ne prodajes premium tenkove jer ako vec imas neki u garazi koji se dodeli kao nagrada za nesto dobijes zlato umesto njega sto je win po meni. Bar je tako bilo za ove low tier sto su delili po nekoliko puta. Stoga TOGII u garazi nije problem :D Edited December 24, 2014 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 A nisam mislio da ga prodam, pod cudno raspolozenje sam mislio da mi iz nekog razloga dune da ga igram :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 24, 2014 Author Report Share Posted December 24, 2014 pa sta duzmem onda od tih premiuma, necu valjda churchilla ili excelsiora:)...uzeo bih ovog panthera 8.8 da je malo jeftiniji...na kraju cu uzeti type 64 da imam makar nekog kineza:)edit, a kad mislis da mogu da ponude type 59 zwerko, tipa za uskrs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 type 59 vise nikad nece biti u ponudi za kes, mislim da je to rekao onaj glavni baja u nekom intervju, nego ce iskljucivo biti kao neka od glavnih nagrada ili mozes da dobijes ako uradis nesto znacajno za WG od ostalih neam pojma, super pershing je bezveze, t-34 i is-6 su dobri, ne znam kakav je lowe ni jagd 8.8, uglavnom preporucio bi ti t8 premium ako imas para za bacanje :) Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 24, 2014 Author Report Share Posted December 24, 2014 pa nemam, u tome je fora, uzeo bih neki nizi tier koji je zanimljiv za igranje:)...btw, jel mi se cini ili su sa ovim novim patchom tenkovi malo blurovani dok su u pokretu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 od nesto nizih tiera bi ti preporucio samo e-25, sve ostalo ti je manjevise smece, cak nisu ni nesto zanimljivi za igranje, ili su isuvise spori ili nemaju dobar top a cesto se desava da su oba ta u pitanju xD Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 тајп 64 је врло добар колико сам приметио Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 25, 2014 Author Report Share Posted December 25, 2014 e25 imam odavno...nista, videcu vec:)...btw, zar nije bila neka prica da ima popusta i na konvertovanje free expa, tipa 35 za 1 gold umesto 25? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Pobeda Ruinberg T32 Primljeno iskustva:1.662 Primljeno kredita 47.631 Dostignuća u borbi Najbolji tenkista, Čelični zid, Značka klase: "I klase" Čestitamo! Za uspešan završetak operacije dobijate nagradu: Premijum dana dodato: 3 Ако имаш Т34 не узимај супер першинга никако, а тог је исто тешко говно, бацање пара. АТ 15а не знам какав је нисам имао прилике да играм Ja sam sa togom skoro zavrsio UK misiju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 25, 2014 Author Report Share Posted December 25, 2014 a su 122-44 i panther m10 kakvi su? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 m10, panther 1 sa malo boljim rof, a su122-44 kao su152 samo sto je malo vise pokretniji, malo bolji rof i armor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Pobeda Ribarev zaliv Churchill VII Primljeno iskustva:1.486 Primljeno kredita 47.608 Dostignuća u borbi Veliki kalibar, Čelični zid, Značka klase: "I klase" Čestitamo! Za uspešan završetak operacije dobijate nagradu: Premijum dana dodato: 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 27, 2014 Author Report Share Posted December 27, 2014 glupo pitanje, imam amx 13 75, istrazio sam 13 90, mogu prvo da prodam 13 75 pa da kupim 13 90, posto nemam para trenutno...nije potrebno da bude u garazi prethodni tenk kad je vec istrazen sledeci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Glupo pitanje indeed :D Možeš bez problema, isto kao što možeš bilo kada da kupiš bilo koji izučen tenk :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 27, 2014 Author Report Share Posted December 27, 2014 pa znam da moze, al jbga da preoverim da se ne ispalim:D jos jedno pitanje, jel vam skace ping sa ovim novim patchem, meni ide i preko 100ms nekad...i zasto mi je nekad ovako blurovan tenk kad se krece, a nekad nije, to ranije nije bilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Mislim da su ubacili taj blur kao kada ti je kamera blizu motora pa kao ono vrelina i to. A ovo za ping nisam primetio probleme neke, mada me juce tako usrao neki lag u jednoj partiji s SPom da sam bas psovao... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 27, 2014 Author Report Share Posted December 27, 2014 a bre, kakav je ovo glupi limit od 5 prodatih vozila po danu..rasprodao nesto da napravim mesta i sad hocu da prodam 13 75 i uzmem 13 90, a ne da mi, jebo im pas mater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 To je za slucaj da ti neko hakuje nalog pa da ne moze sve da rasproda dok se ti ne ulogujes (ocigledno se desavalo). Mene je to zezalo kad je bila misija za SP pa sam odradio amere i aj kao sve da ih prodam da napravim mesta za druge, gledao se xp pa je bilo x5 neko vreme. A onda sam skontao da su i garazna mesta na popustu pa to tako resio :) eto ista je situacija i sada :)) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Čestitamo! Za uspešan završetak operacije dobijate nagradu: Premijum dana dodato: 3 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 duule braate, kao da nikad nisi igrao igrice, odes lepo u opcije, pa Graphic tab, pa kliknes Details, sa desne strane skrolujes i poslednja opcija sa barom je "Motion Blur Effect", pogodi sta se desava kad je smanjis do kraja ;) Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 27, 2014 Author Report Share Posted December 27, 2014 heh, noobs gonna noob:D...ali i pre mi je to stojalao na maxu pa nije blurovao, a sad posle patcha nekad bluruje, nekad ne, wtf? nebitno, smanjicu ga do kraja, nervira me:)...btw, mrHe, koji ti mod pack koristis, jel prakticniji od onog xvm quickybaby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 28, 2014 Author Report Share Posted December 28, 2014 dokle je ovaj popust na equipment, corav sam, ne vidim na sajtu gde pise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/end-year-specials-2014/ from 24 December at 06:10 until 11 January 2015 06:00 CET (UTC+1). Btw sto se XVM moda tice meni je ovaj Quickybaby relativno ok, ali imam dva pitanja - kako se stavi ono da u bitci vidis ko te pogodio, pre svega mi je bitno zbog tipa municije, da li gadja gold ili ne. A drugo kako da namestim da mi posle bitke pokaze statistiku za tu bitku, tipa onaj WN8 rating i tako te stvari? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted December 28, 2014 Report Share Posted December 28, 2014 ma meni taj blur ide na tukimona svaki put kad ga vidim u nekoj igri.....nikad mi se glava ne bluruje irl, koji ce mi to q u igrama.... ja sam skinuo Odem Mortis modpack instaler, pa posle ti mozes sam da biras sta hoces da stavis(mada ponekad i nije jasno sta se instalira xD; desnim klikom na bilo koji mod mozes videti skrinshot moda) okacicu posle kako izgleda moj modpack Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 28, 2014 Author Report Share Posted December 28, 2014 u super ti je ovaj modpack, bas dosta znaci ovaj dodatni zoom...nego ima sto podesavanja, jel svaki put kad menjas nesto mroas da reinstaliras ponovo pack...jos samo da nadjem gde je ono da ti prikazuje last known enemy location na minimapi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts