Jump to content

Recommended Posts

Pravilo je da ne prodajes premium tenkove jer ako vec imas neki u garazi koji se dodeli kao nagrada za nesto dobijes zlato umesto njega sto je win po meni. Bar je tako bilo za ove low tier sto su delili po nekoliko puta. Stoga TOGII u garazi nije problem :D

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

type 59 vise nikad nece biti u ponudi za kes, mislim da je to rekao onaj glavni baja u nekom intervju, nego ce iskljucivo biti kao neka od glavnih nagrada ili mozes da dobijes ako uradis nesto znacajno za WG

od ostalih neam pojma, super pershing je bezveze, t-34 i is-6 su dobri, ne znam kakav je lowe ni jagd 8.8, uglavnom preporucio bi ti t8 premium ako imas para za bacanje :)

mrf...

SigCustom.png

Pobeda
Ruinberg 
T32 
Primljeno iskustva:1.662    Primljeno kredita 47.631  
 Dostignuća u borbi Najbolji tenkista, Čelični zid, Značka klase: "I klase"

Čestitamo!
Za uspešan završetak operacije dobijate nagradu: 
Premijum dana dodato: 3

Ако имаш Т34 не узимај супер першинга никако, а тог је исто тешко говно, бацање пара. АТ 15а не знам какав је нисам имао прилике да играм

Ja sam sa togom skoro zavrsio UK misiju.

• Upvote (+1) 1

To je za slucaj da ti neko hakuje nalog pa da ne moze sve da rasproda dok se ti ne ulogujes (ocigledno se desavalo). Mene je to zezalo kad je bila misija za SP pa sam odradio amere i aj kao sve da ih prodam da napravim mesta za druge, gledao se xp pa je bilo x5 neko vreme. A onda sam skontao da su i garazna mesta na popustu pa to tako resio :) eto ista je situacija i sada :))

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/end-year-specials-2014/

from 24 December at 06:10 until 11 January 2015 06:00 CET (UTC+1).

Btw sto se XVM moda tice meni je ovaj Quickybaby relativno ok, ali imam dva pitanja - kako se stavi ono da u bitci vidis ko te pogodio, pre svega mi je bitno zbog tipa municije, da li gadja gold ili ne. A drugo kako da namestim da mi posle bitke pokaze statistiku za tu bitku, tipa onaj WN8 rating i tako te stvari?

Heghlu'meH QaQ jajvam

ma meni taj blur ide na tukimona svaki put kad ga vidim u nekoj igri.....nikad mi se glava ne bluruje irl, koji ce mi to q u igrama....

ja sam skinuo Odem Mortis modpack instaler, pa posle ti mozes sam da biras sta hoces da stavis(mada ponekad i nije jasno sta se instalira xD; desnim klikom na bilo koji mod mozes videti skrinshot moda)

okacicu posle kako izgleda moj modpack

mrf...

SigCustom.png