Komek Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Može na sajtu da se uloguje sa google nalogom o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Na kom sajtu? Zasta? :) Inace tokom Gamescoma su obecali da ce u live prenosu davati kodove za zlato ali i Type 59 i slicne stvari, tako da ako nekoga zanima zna sta mu je ciniti :) Naravno i ostali ako dodju do kodova neka ih postuju ovde da se vise ljudi okoristi :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Za logovanje na wargaming nalog na sajtu :) Može kao preko fejsa i gugla, ali i dalje smara sa ukucavanjem brojeva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2014 Author Report Share Posted August 12, 2014 ocu ja type 59! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 (edited) http://www.razerzone.com/world-of-tanks-gamescom ajd sad lepo iz momenta sadasnjeg idite tamo i duznite si 3 dana premiuma :D a ja dajem moj invite kod kome treba 6FBNU-PNMBY-WSV3W-4U3S6 Edited August 14, 2014 by mrHe 2 Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 http://www.razerzone.com/world-of-tanks-gamescom ajd sad lepo iz momenta sadasnjeg idite tamo i duznite si 3 dana premiuma :D a ja dajem moj invite kod kome treba 6FBNU-PNMBY-WSV3W-4U3S6 Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Zahvaljujem najlepse :) Nadam se da ce sutra biti jos nekih kodova, obecali su kao :) Evo moj invite ako treba nekome 6FBNX-BTP28-TZX5R-4ABP3 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 invalid code :( verovatno je vec neko uzeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 5x xp danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Lees_ALL_MOD_Pack_0.9.2.v4 dobar mod pack za wot. Ima sve sto je potrebno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Ево прилике да се освоје још 2 премиум тенка, кинески Тип 62 и КВ-220 http://ftr.wot-news.com/2014/08/20/missions-in-september-with-tanks-as-rewards/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Jedini je problem sto obicno ruski i americki server dobiju mnogo bolje misije od EU :( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Јел неко планира да заврши ове мисију за ове тенкове, или бар један од два :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Ja sam igrao juce sa Super Peshingom, koji mi polako postaje novi omiljeni tenk, i ono je bas zajebano. Ako racunam samo 25 kilova to je da mi treba negde 20-30 partija dnevno samo za to, a treba da uradim to 25 puta. Aj 20k dmg nije strasno, desava mi se sad da s njim u proseku imam po 2k dmg, tako da je to lakse, i onaj xp je malo nezgodan jer ne racuna premium i pocetni bonus. Sve u svemu mnogo je da svaki dan igram po toliko :( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Najzajebaniji je spoting dmg kod light misije realno jer zbog iste imas sad situaciju gde ima i po 4-5 light tenka u TierX partijama. Mislim da sam imao jednu TierVI gde nas je bilo 10 po timu. Kamperske mape, ko trepne prvi. Odem da pisam, niko se nije mrdno kad se vratim, chat izpingovan maksimalno od nublare koja se zaletela u prvih 2min partije i kuka sto niko nije krenuo za njim. Prvo onda ginu tomato likovi jer im dosadi da cekaju. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Kada bi delili neki tier 8 heavy bilo bi vredno mucenja, ova dva tenka su mi meh za tolko grindanja, ako uzmem tih nekoliko premium dana bicu zadovoljan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 mene igra trenutno ne privlaci...tj nisam je igrao "ozbiljno" vec 3 meseca, sinoc sam u 1h i nekih 4-5 partija sa lajtom odradio sve sem xp-a, mislim da mi je ostalo pola otprilike...za medijume ne brinem, oni su mi manji problem jer volim da igram sa njima da archeage ne pocinje ovog meseca mozda bi se i potrudio da ugrabim neki tenk xD Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Odem da pisam, Ovo me podseti na situaciju od juce, koliko se smejem kad ljudi ne znaju da igraju protiv SP-a. Naime nailazim na Caernarvona i kao ok, lako cu ga ispeglati, treba preko nekog brdasceta taman da ga cimam i polako krecem da ga punim. Tek nicim izazvano bas kad sam bio na vrhu brdasceta pukne mi igra skroz, samo izleti u desktop. I aj ja kao da probam da se konektujem ponovo, ulazim na mapu, tek skoro minut kasnije ja i dalje stojim na istom mestu, lik puca ali ne probija a zveknula me jednom artiljerija :) Posle toga sam ga samo opusteno dovrsio :) Kada bi delili neki tier 8 heavy bilo bi vredno mucenja, ova dva tenka su mi meh za tolko grindanja, ako uzmem tih nekoliko premium dana bicu zadovoljan Upravo to, da nude neki do jaja tenk pa da se cimam, makar da je e-25. Misija za SP mi je bila mnogo laksa jer jedan dan mogu da igram 30 bitaka, sledeci 10, sledeci nijednu pa se iskombinujem, a ovo sa 25 puta je bas pakao. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwerko Posted September 23, 2014 Popular Post Report Share Posted September 23, 2014 Samo napomena da dobijate 300 golda ako promenite password na nalogu, ne znam do kad tacno traje. 3 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Meni odradilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Promenis password na wotu dobijes 300g. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 (edited) http://forum.benchmark.rs/attachment.php?attachmentid=150525&d=1411749457 LAMP.0.9.3.v1 modovi. http://postimg.org/image/6kw3t38qt/ Edited September 26, 2014 by DzoniAndj@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Skinuo sam modove neke, ali izgubio sam sniper nisan da bude normalan. Uvek mi vrati na default zoom kad uradim skinem zoom i vratim zoom. Da li ima neko resenje za ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 nakon 3 godine pauze reko da pucam malo i uopste ne ide, niceg se ne secam i uzasan sam sa lajtom i td-om, ako napravim jedan hit, dobro je :D i biram artiljeriju da probam i prva partija milion ubistva i hita. izgleda da sam rodjeni artiljerac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 5, 2014 Author Report Share Posted October 5, 2014 sta je sa rur klanom, jel se pika, da aktiviram premium onda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts