loled2010 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Kako je mnogo dobar Panther2, leti po mapi :) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 узех малопре ИС 7 и сморих се. Најнепрецизнији топ икад A ti si bas hteo da snajpujes s njim? :) Fali mi pet milki za t110e5, moram da uzmem nekog premium tenkica da farmujem srebro :( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Is7 je mnogo dobar tank, ali sada 90% ljudi koriste golde sa t10. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 da li da uzimam Caernarvona (tier VIII heavy UK) ili da uzimam Tiger I i td/spg? Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasabgd011 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) Da li je neko koristio Moneybooker za wot golde? Edited March 5, 2014 by sasabgd011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) ne znam sto bi kupovao, kupi za srebro, makar ja za t8 trosim srebra. -pod uslovom da imas premium tenka i premium uplacen- Edited March 5, 2014 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 A ti si bas hteo da snajpujes s njim? :) Fali mi pet milki za t110e5, moram da uzmem nekog premium tenkica da farmujem srebro :( Ма капирам да је лош за снајповање. Али ако ја стојим на тачки А, а т28 стоји на тачки В и вири му скоро цела купола, да 3 пута за редом омашим, стварно нема смисла Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Zavisi, ako si ujljucio server side nisan onda ces znati gde tacno nisanis i bices siguran da li je precizan. Desavalo mi se X puta da mislim da sam nanisanio do kraja ali nisam. Posebno to mesto, sigurno ne stojis svo vreme nego ides napred nazad pa onda nisanis, pucas pa opet napred nazad itd. Opet, pricamo o 0.4 preciznosti, tesko da iko moze da ocekuje neku preciznost sa tim. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 први пут сам ишао напред назад, други пут исто, трећи пут сам се изнервирао и попио сам 3 метка само да бих испалио један овај прецизно и опет омашим. Значи чекао сам добрих 10 секунди у месту и опет омашио 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Naravoucenije ne ide se s tim tenkom na to mesto :) jbg za blisku borbu zato kida... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 Ae ovde posto ste me na onom topiku iskulirali:) Posada na e-25 mi je na skoro 100% pa koje skillove da uzmem za nemacku td liniju (sledeci je nashorn) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Па де ћеш ближе од 100м Али морам признати да кад се накривим лепо да дингује све редом, наричито ако неко покуша кроз куполу да погоди Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 IS-7 samo hull down i ima da dinguje sve zivo =) ja sam sinoc odlucio da u potpunosti zaobidjem E-100 (mozda ga nekad i kupim, kad budem imao kintu) i fokusirah se na IS -> IS-3 liniju. tesko da E-100 moze da bude zabavan kao E-75, a da puknem 6mil na jedan tenk mi bas nesto i nije dobra ideja. a i ne deluje kao da ce se sam isplatiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 али како хул даун, кад је депресија топа 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 strokane siso, daj neki sovjet za moje pitanje da ne budem toliki nub kad igramo platoon!:D ja sam sinoc odlucio da u potpunosti zaobidjem E-100 (mozda ga nekad i kupim, kad budem imao kintu) i fokusirah se na IS -> IS-3 liniju. tesko da E-100 moze da bude zabavan kao E-75, a da puknem 6mil na jedan tenk mi bas nesto i nije dobra ideja. a i ne deluje kao da ce se sam isplatiti. a ja se bas spremam da krenem da grindam sa e-75 do e-100 mada me mrzi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) 'bem li ga, meni se nekako ne zuri da nabavim tier X, ipak mi je bitnije da uzivam dok igram =) sa E-75 ces imati fin matchmaking, cesto ces biti top tier, a tada ces uglavnom pisati u oci protivnicima i odlucivaces bitke. u tier X partijama ces takodje imati dosta bitnu ulogu, jer ces cesto moci da se nosis sa dobrom vecinom tier X tenkova. sa druge strane, sa E-100 ces imati malo bolji armor, ali isto tako i mnogo bolje tank destroyere protiv sebe, pa ti taj armor buff nece puno znaciti. mediumi u svakom slucaju pucaju goldom na tebe, pa ti je svejedno, a ja bih radije da probam da dingujem Obj. 704 u E-75, nego FV215B 183 sa E-100 =P ali da, ako nekad budem skupio kitnu, a pre toga uspem da otkljucam sve sto me zanima, svakako cu ga kupiti =) btw, je l' zna neko, da li granata koja bouncuje i dalje moze da pogodi neki tenk i osteti ga? ono, da tipa gubi penetration kada bouncuje (kao sto gubi kada prodje kroz zid/ogradu/kamion/objekte kroz koje moze da prodje)? edit: http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Double_Penetration tl;dr - moze da bouncuje i opet pogodi samo tenk od kojeg je bouncovala. npr, bounce na upper plate, pa udari u turret ring istog tenka. Edited March 5, 2014 by digrejzö Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 za tdove prvi skill po meni obavezan je stelt:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 'bem li ga, meni se nekako ne zuri da nabavim tier X, ipak mi je bitnije da uzivam dok igram =) sa E-75 ces imati fin matchmaking, cesto ces biti top tier, a tada ces uglavnom pisati u oci protivnicima i odlucivaces bitke. u tier X partijama ces takodje imati dosta bitnu ulogu, jer ces cesto moci da se nosis sa dobrom vecinom tier X tenkova. sa druge strane, sa E-100 ces imati malo bolji armor, ali isto tako i mnogo bolje tank destroyere protiv sebe, pa ti taj armor buff nece puno znaciti. mediumi u svakom slucaju pucaju goldom na tebe, pa ti je svejedno, a ja bih radije da probam da dingujem Obj. 704 u E-75, nego FV215B 183 sa E-100 =P Tier 10 tenk nikada nece moci da se isplati :) napravljeni su da trose pare. Sve zavisi sta oces da igras, nisam jos uzeo E-100, ali po sve sto sam ga susretao je jako dobar tenk, ne samo zbog oklopa vec i zbog topa, koji nema tako dobar penetration, ali zato damage :) Za te bliske borbe za koje on i sluzi je keva :) Sto se ozbljnih TD-ova tice jbg, oni upadaju i u Tier 9 partije tako da to ne bih uzimao bas kao merilo. Problem s E-100 je sto cim pocne partija si ti glavna meta na mapi, osima ko nema jos neki Maus, i u tom smislu je to jedan dodatni izazov, ali kapiram i zabava u igri. Sest milki za tenk jeste puno, zato te na kraju i nateraju da kupis premium tenk sto ja sada i razmatram :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 Btw, sto su bre ovai japanci tako spori. Evo Chi-to na primer, kao top speed 45km/h, a on se jedva vuce 30 po ravnom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 ја сам купио чи то и одмах сам га продао коликико је очајан тенк, док ми је чи ну био одличан за играње Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 7, 2014 Author Report Share Posted March 7, 2014 Pa to, katastrofa, mislio sam da ce biti bolji od chi-nua...i ono nemacko sranje pre nashorna mi je bzve, ili ja numem da igram sa njim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 ja otkljucah IS i dopada mi se, cak i sa onim 100mm topom. jedva cekam da uzmem poslednji top, lud alpha damage (jos ludji sa KV-1S) =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 (edited) WGLGRANDF1NAL kod 100 golda, limitirano na 100k aktivacija pa pozurite Edited March 7, 2014 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 8, 2014 Author Report Share Posted March 8, 2014 Ae ovde posto onaj topik niko ne cita izgelda. Koje skillove za posadu za gw panthera i dalju nemacku arty liniju. Drugo pitnaje, da li equipment koji se domountuje sa tigra 2 moze da ide na e75...cini mi se da nisu iste cene pa kapiram da ne moze? btw, izgelda da cu morati da prodam tigra, opasno sam utanjio sa srebrom posle kupovime e75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 могу да иду, само што ти треба голд да их демонтираш (10 по комаду опреме) а за скилове стварно не знам шта буџити на арти е да синоћ те искулирах јер сам играо још једну партију и отишао на спавање, него заборавих да ти кажем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts