Qwertyu Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 21 minutes ago, Dule_smor said: Inace popust na conumables, valjao bi uzeti repair i first aid kitove...ah nikad dovoljno kredita:( Uzeto po 500 komada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 19, 2017 Author Report Share Posted March 19, 2017 Malopre mi je falilo 20 hp veci dmg roll na S51 da zavrsim misliju za 3 unistena vozila veceg tiera, serem mi se u luck i rng. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 Serem im se u misiju danas - treba da pobediš 10 partija i da budeš među prva tri po XP, ili izgubimo a ja sam prvi ili pobedimo a ja budem četvrti i fali mi fazon 8 XP :( Za danas sam odustao, mrzi me da se smaram. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reestah Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 (edited) 28 partija 15 pobeda 10 u top 3 expa \o/ edit: 1/1 danas haj kelibr :D Edited March 20, 2017 by Reestah Hvalisanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 20, 2017 Author Report Share Posted March 20, 2017 Onaj troll gun na Type 5 heavy i nije nesto, mada ga nisam isprobao sa goldom, skupo mi je...kad smo kod toga, istekao mi premium sinoc, sad grindam samo 5, 6, 7 tier:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarb12k Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Nasao sam na fejsu da wg planira da is-4 vrati na t9 a st-i da prebaci na t10 koji ce se zvati st=ii i imace 2 topa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Mislim da je to trol neki sa dva topa priča. Ali mislim da će zameniti mesta IS-4 i ST-I, to je bila neka priča. Inače naravno odigram 15 partija danas da bih bio prvi u timu po iskustvu i jedno 10 sam pobedio da budem među prva tri (ali ne i prvi), što juče nije moglo nikako da mi se desi. Onda na kraju uzmem lepo M103 i odradim to da sam prvi, još i neke HT misije pozavršavam, i kao aj da skinem x2 sa ovih skauta i budem prvi u dve partije za redom posle i sa LTTB i sa Bulldogom, just my luck. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 On 3/19/2017 at 2:57 PM, Zwerko said: Serem im se u misiju danas - treba da pobediš 10 partija i da budeš među prva tri po XP, ili izgubimo a ja sam prvi ili pobedimo a ja budem četvrti i fali mi fazon 8 XP :( Za danas sam odustao, mrzi me da se smaram. Isto odustao juce, stalno me stavljao pozadi od 40 partija 35 sam bio medju poslednjih 5, te sam ostvario 2/10, ali sam danasnju uzeo iz druge, u prvoj napravim 3.700 falilo mi 200 dmga za prvo, a u drugoj 3.200 i budem prvi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Ja sam im jebo mater juce za misiju. 91 partiju sam odigrao! 60% WR i preko 2k wn8, i jedva uradim. Danas mi zato vratio, ukenja me prvu partiju sa E50, 5,7k dmg :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reestah Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Danaske bas imam srece, Svi izgleda igraju manje tierove zbog misije, pa su timovi bolji nego inace :) 16 partija 14 pobeda 10 top 3 \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 14 partija, 12 poraza, ni u jednoj top tier osim ako ne igram t10, u svih 14 top 3 po dmg... nek se lepo nasisaju, jebala ih misija Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Ja sam se opet otelio kad srljam kao mamlaz. Mada mi ne bi bio problem da ne traže da se pobedi :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 21, 2017 Author Report Share Posted March 21, 2017 3 hours ago, Invader said: nek se lepo nasisaju, jebala ih misija ja sam to lepo u startu rekao:) nego dosadno nekako kad covek nema premium...pored ovih low tier vozila probacu i da izgrindam tier 9 ceha, fali mi manje od 50k expa jebote koja partija...eh sto ne ostave da iz light grane moze da se ide i na leoparda, pederi, taman sam poceo grind:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Čeh devetka je jedan od boljih tenkova koje sam igrao realno, desetka mi ne leži tako dobro. A i Leopard 1 lep tenkić, ja ću da se potrudim da sad do kraja meseca igram Ru251 da stignem do Leopard PT A. Inače današnja misija je baš bleja, plus se dobija slot u garaži što je uvek dobrodošlo, a ne one glupave rezerve, imam ih milion. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2017 Author Report Share Posted March 22, 2017 Pa realno i imas vremena, izgleda da je tek za mesec dana patch...a ja nemam sanse da stignem do PT A, na vk 2801 sam:(Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Kakve veze ima što je za mesec dana patch kad Top of the tree počinej 1. aprila? Jedino ako si mislio da posle neću moći da idem na Leoparda sa Ru? Ja gledam da ga izgrindam pa da početkom aprila odmah uzmem PT A i samo nastavim dalje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2017 Author Report Share Posted March 22, 2017 5 hours ago, Zwerko said: Kakve veze ima što je za mesec dana patch kad Top of the tree počinej 1. aprila? Jedino ako si mislio da posle neću moći da idem na Leoparda sa Ru? Ja gledam da ga izgrindam pa da početkom aprila odmah uzmem PT A i samo nastavim dalje. Na to sam mislio...a cek, jel leopard izglasan za top of the tree za april ili obj. 140? doduse, posto ja idem sa ove light grane to mi ionako nista ne znaci btw, smucili su mi se vise ovi tomato vikend igraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 Jel uzeo neko tenak? Ja sam prošli vikend preskočio jedan dan pa ću moći tek sutra da ga nabavim. Inače je zabavno koliko ljudi puca samo gold sad kad su ove misije, ono ja u T30 na mene ide E50M, može da me buši kako god hoće u trup čovek samo HEAT :) I naravno svi ovi što voze Defendera samo gold šibaju, jedan u mom timu u četu kao "jao tier X partija, mora odmah gold da se meće", a oni od heavy tenkova imaju jedan E100 i jedan T110E5, ovaj sa 225 pen može da ih probija kako god hoće, a da ne pričam o ostalim tenkovima... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 Manje farma od Super Pershinga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 24, 2017 Author Report Share Posted March 24, 2017 jel ima neki premium da ga ti nemas :D btw, ovaj vikend x3 exp za prvu pobedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 Naravno. Fali barem jos pola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 26, 2017 Author Report Share Posted March 26, 2017 Sta se desava sa igrom koji djavo? Prvo mi je bagovalo nesto ingame, loaduje poal sata kad kliknem bilo sta i ne prikazuje module u research screenu kako treba. Onda sam skinuo i ovaj xvm i QB modpack i sad je klot igra i ne zeza vise to, ali nesto drugo pravi problem. Cesti su mi neki lag spajkovi koji traju bukvalno delic sekunde da ne stigne ni da mi pokaze povecanje pinga ili fpsa, ali dovoljno da me sjebe da ne mogu da igram normalno. Wtf, nesto do mene ili serveri danas zezaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 Mislim da nije do tebe, ja sam imao iste probleme. Ovo se rešava skidanjem modova, a taj lag ne mogu da opišem - kao da kasni komanda za pola sekunde, ništa se ne pali lampica niti bilo šta samo zajebava. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 26, 2017 Author Report Share Posted March 26, 2017 E to, to. Pa kako ti je prestalo to, ja sam skinuo sve modove i nista. Inace kod za 1 personalnu rezervu +100% exp, radi jos uvek P0W3RH0UR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts