Coyote Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Propustio sam nekako, sorry :D Videh da je Zwerko napisao da se na dan dobija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/1809182/boards/contest-and-giveaways-eu/Giveaway/world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway-1 Quote Your Bonus Code Package* for existing players includes: 1 day of Premium Account 1 Personal Reserve 100% Crew XP for 2 hours 1 Large Repair Kit *Only valid on the EU server. I da, probali ovaj test za novi engine? https://wotencore.net/ moj rezultat, isključio AA i stavio u rezoluciju monitora. Ako bude ovako i u finalnoj verziji sa 30 tenkova u partiji, OK je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Kul je kod samo što moraš da budeš level 2 member pa sam išao okolo da klikćem upvote po svetu, eto zašto su dobri plusevi! :) A ovo sam probao još onda kada su najavili, radi dosta ok, pretpostavljam da će uskoro da krene i test server. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 https://worldoftanks.eu/en/news/contests/bayern-vs-besiktas/ Rules To take part in this contest, either redeem the bonus code BAYERN or BESIKTAS, depending on who you're rooting for. You can only use one of these codes. The bonus codes can be redeemed until 20 February at 21:00 CET (UTC+1). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Igraju li se rangirne kako stojite :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 27, 2018 Author Report Share Posted February 27, 2018 Ne, ne bacam zivce ni kredite na to sranje vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Ja sam poceo relativno skoro. Rank 7 trenutno, samo ne znam koliko cu moci, jako brzo se tope krediti ( a cak ni ne pucam zlatom ). Igram samo T-62A, E-50M i ConquerorGC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 E skontao sam da možda ima smisla da krenem na Obj430U pošto je sad top of the tree a treba mi samo devetka i desetka da istražim. Nego nisam T-44 igrao od kad su ga menjali, jel sad najbolje igrati ga sa topom od 122mm? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 Jel u cetvrtak stize 1.0? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 (edited) On 3/2/2018 at 2:00 PM, Zwerko said: E skontao sam da možda ima smisla da krenem na Obj430U pošto je sad top of the tree a treba mi samo devetka i desetka da istražim. Nego nisam T-44 igrao od kad su ga menjali, jel sad najbolje igrati ga sa topom od 122mm? Ja sam isto to skontao :D, tako da sam kupio ponovo T44 i ubacio zensku posadu koju sam imao neiskoriscenu od Bozicnih nagrada. Iskreno mislim da je najbolji top trenutno na T44, 100mm LB-1 sa 190pen i 250 alpha dmg. 122mm ima 175 pen ( sto je za tier 8 i trenutni MM bas malo ), i base reload od 14,5 sec i neprecizniji je od gore navedenog. Tako da mislim da je jasno. edit: Evo baci pogled https://tanks.gg/tank/t-44?l=51211f Edited March 17, 2018 by Kristian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Kakav je ovo mm ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 14 hours ago, Kristian said: Iskreno mislim da je najbolji top trenutno na T44, 100mm LB-1 sa 190pen i 250 alpha dmg. Da, nastavio sam da koristim taj, danas cu da uzmem Obj 430 pa da se nadam da izgrindam 280k XP do desetke do kraja meseca, bas su poceli da preteruju sa kolicinom XP koji treba za desetke. 18 hours ago, povuci_potegni said: Jel u cetvrtak stize 1.0? Verovatno, sudeci bar po onom kako se zovu misije :) 25 minutes ago, povuci_potegni said: Kakav je ovo mm ??? Ne znam sta ti je tacno problem? 3x10 3x9 ostalo 8, jedino sto drugi tim ima jednog t9 mediuma umesto lovca, ali verovatno nije uspeo da iskombinuje u tom trenutku. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Cudno mi je zato sto od onog zadnjeg peca kad su sredjivali mm ,rekli su da ce biti 3,5,7 ; 5,10 ; 15 (isti tir) mm,ovo mi prvi put da naletim na 3,3,9..zato mi cudno :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 3,5,7 je kombinacija kojoj MM tezi na osnovu raspolozivih tenkova koji cekaju, kada nema dovoljno on odstupa ali nikako da ide na stetu low tier tenkova u ekipi. Ja sam igrao par partija gde je bilo tupa samo 1-2 Tier 10 a ostali 8 i 9. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 Ovaj Paja postao pro! Informacija od njih je da bi 1.0 trebalo da izadje 21. marta, tj u sredu. Osim ako ne odloze nesto :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 Kad ne umem drugacije! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 Kažu sutra https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/1-0-release-announcement Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Jel ima neko mozda bug,da nece da mu ucita lepo teksture na pocetku brobe,nego krene borba i onda posle 30ak sekundi igra zablokira na 2,3s i izostri lepo teksture,pritom dok to ne odradi ne vidim sve tenkove iz svog tima ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pera_mali Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Isto i kod mene ali bio mi je los ping mislio sam da je zato . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 On 3/2/2018 at 2:00 PM, Zwerko said: E skontao sam da možda ima smisla da krenem na Obj430U pošto je sad top of the tree a treba mi samo devetka i desetka da istražim. Nego nisam T-44 igrao od kad su ga menjali, jel sad najbolje igrati ga sa topom od 122mm? Dao ti je Kristian dobar savet tamo gore, t44 je mnogo bolji sa 100 mm :) 14 hours ago, povuci_potegni said: Jel ima neko mozda bug,da nece da mu ucita lepo teksture na pocetku brobe,nego krene borba i onda posle 30ak sekundi igra zablokira na 2,3s i izostri lepo teksture,pritom dok to ne odradi ne vidim sve tenkove iz svog tima ?? Desava se svima rekao bih, samo sto se meni to desava iskljucio na onom pre-battle cekanju, odnosno tenkovi iz mog tima mi se (vizuelno) ucitaju tek par sekudni pre pocetka bitke. Takodje mi se desavao (ne uvek) i pad fps-a kada udjem iz kretanja u sniper mode, ali mislim da ce to ispeglati vrlo uskoro sa nekim bas bas mini updateom. Elem, sve u svemu prvi utisak (nisam igrao na test serveru) je taj kao da je maltene skroz nova igra u pitanju :D Videcemo, za sad deluje super :D Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Meni novi patch radi ok, jedini je problem sto jeste mnogo bolja grafika ali mi treba vremena da se priviknem na mape. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 (edited) 2 minutes ago, Zwerko said: Meni novi patch radi ok, jedini je problem sto jeste mnogo bolja grafika ali mi treba vremena da se priviknem na mape. Isti slucaj :D Ako sam startovao partiju pa sam otisao po vodu, pa zaseo opet za komp (a preskocio ucitavanje mape - treba mi par sekudni (bez tabovanja) da vidim na kojoj sam to mapi :D Dosta je novina, stvarno dosta, mora se reci da su solidno odradili posao :) Edited March 22, 2018 by Faramir Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2018 Author Report Share Posted March 22, 2018 Ja i kad znam koja je mapa kad upadnem u gejm treba mi vremena da se opasuljim gde se nalazim (inb4 kad si pijan)...ok mi adi igra, sve na ultra je fps 40-50...steta sto nemam vremena da igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 imam izmedju 70 i 120 ... ako nesto explodira pored mene onda je 70, ovako dok se vozikam preko 100 bude, malo bolja optimizacija i to je to, inace sve mi je na max, osim senki i sniper mod detalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts