Dule_smor Posted June 16, 2017 Author Report Share Posted June 16, 2017 Konacno treci rank. Al fali mi jos jedan poen da uopste udjen na tabelu, znaci mora cetvrti rank. A osecam da cu 5 chevrona uzastopce da uzmem nikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 I opet nisu dali leFH18B na prodaju -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2017 Author Report Share Posted June 16, 2017 Jebote taj glupi francuski spamerski arty :D btw, moram reci da mi za ranked najbolji posao radi Type 5 Heavy...siguran sam zbog oklopa i HE troll guna da cu skoro svaki gejm da napravim oko 3k dmga sto je skoro uvek dovoljno za chevron nego izgleda da ce opet menjati personalne misije sa sledecim patchom, mozda konacno i uzmem t55a sta staviti kao cetvrti skill komandiru na type 5 heavy, recon ili jack of all trades:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 17, 2017 Author Report Share Posted June 17, 2017 Nema vas smaraci...meni je mnogo retardiran ovaj ranked sistem bodovanja, kako su bre ljudi skupili po 50 bodova vec, imaju 20 desetki pa su svaku master rankovali? btw, steta sto type 5 ima samo HE shells, ne mogu da uzmem deadeye za gunnera onda:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Ja evo igram skoro ceo dan T62A :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 On 6/17/2017 at 7:25 PM, Dule_smor said: Nema vas smaraci...meni je mnogo retardiran ovaj ranked sistem bodovanja, kako su bre ljudi skupili po 50 bodova vec, imaju 20 desetki pa su svaku master rankovali? Pa da, ali realno bi bilo dobro da se uleti makar u ligu 3, tu je trenutno tipa 9 poena potrebno, ja imam sad 7. Najveći mi je problem što ne mogu da igram u tim periodima kad treba... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2017 Author Report Share Posted June 18, 2017 7 poena je trenutno potrebno minimalno, sa 8 ulazis sigurno. Al to je nemoguca misija za mene, treba mi rank 5 za to, trenutno sam 3. Definitivno odustajem od ovog retardiranog ranked sranja napravljenog samo da se ljudima uzima novac za gold, crkli dabogda svi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 Opet ja smaram, necu vise:). Zar nije trebalo da se dobije po ranku 100+200+300+400 bondova, a ne samo 400 na kraju stage-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Dule, pa vidis da tamo pise "reward at end of stage". Poene i ove consumables i kredite dobijas kad stignes do tog ranka, a na kraju stagea dobijas bonds i ovaj sanduk sa glupostima zavisno od najviseg ranga koji si postigao u tom stageu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 Pa znam, al glupo je napisano, a i ciganski je, mogli su malo da se otvore za nas sirotinju sto necemo uci u ranking nikada :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2017 Author Report Share Posted June 23, 2017 Ovaj vikend x2 exp za svaku pobedu, nadam se da cu moci da izgrindam ovaj usrani 416 bez premiuma do kraja meseca...ali fascinantno je to kako ti se userava karma u zivot kad nemas premium i grindas nesto...evo cele nedelje bukvalno je svaki x2 win sa A44 bila partija sa fazon 300 dmga i 0 spottinga, dok su sve partije sa 2k dmga i 500 spottinga bile poraz naravno...mrs u picku materinu i WG i svi...i sve vreme ovakve partije, hiljadu smrti retardiranim poljacima sa wn8 200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Nema veze to s premiumom, mene userava iako imam premium. Doduse treba mi jos 100k XP za wz-132-1 do kraja meseca, valjda cu to da izguram. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 Ljudi nas prepoznaju xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2017 Author Report Share Posted June 24, 2017 Jel bio skoro popust na convertovanje expa u free exp za gold? I jel bio uopste Kranvagn na top of the tree akciji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2017 Author Report Share Posted June 25, 2017 Khm, khm, kulirate me nesto ili se ne secate:). Elem, evo jedno ludackog repplaya:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Ja nisam ni skontao taj tvoj post. Ovo za XP u free XP nemam pojma, nikad to i ne koristim pa ne pratim. A Kranvagn je bio top of the tree u februaru, tek sto se pojavio tako da verovatno nece skoro. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2017 Author Report Share Posted June 25, 2017 Znaci ipak jeste bio, nisam bio siguran, a mrzi em da trazim po ovom novom sajtu, uzasab je. Btw, zar nije trebalo da sva vozila po jednom budu na top of the tree akciji pa tek onda eventualno ponovo, a meni se cini da su neka bila dva puta, a neka nijednom? Elem, kakav build da idem posadi za 416 i kasnije t-54 verovatno. Standarno Bia, 6th sense itd, al dal da probam pre nego sto dropujem drugi skill da igram 416 sa camo posadom umesto repair, tenk deluje da je dosta sneaky:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 6to culo, bia, popravke i cammo. sve ostalo je manje vise... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Nisam igrao Obj 416 pa ne znam za njega konkretno ali ja na većinu mediuma kao prvi skill stavljam 6th sense za commandera, smooth ride za drivera i Snap Shot za gunnera, loader kako god. Popravke mi za srednji tenk prosto nekako nisu prioritet, to mi je više za teškaše. E sad taj tenk fakat ima dobar cammo tako da bi mogao da ideš na to ali ti to posle neće biti toliko bitno za T-54. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 26, 2017 Author Report Share Posted June 26, 2017 Pa to razmisljam, ni meni repairs nije pod obavezan za mediume, tako da bih mogao malo camo sa obj. 416...bia i 6th sense se podrazumevaju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2017 Author Report Share Posted June 27, 2017 Elem, konacno opet imam 99+ personalnih rezervi, zavrsih misiju za Type 5 heavy. Kad smo kod njega, sta da stavim loaderima kao cetvrti skill. Vec imaju bia, repairs i safe stewage i adrenaline rush, ostali su samo camo, firefighting i intuition koji su svi prilicno beskorisni za njega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2017 Author Report Share Posted June 29, 2017 Opet me kulirate:)Btw, ovaj WG bas ne zna sta radi, prvo bafuju Mausa i Type 5, a sad ce ih nerfovati...Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Ja sam otkljucao Borsiga :D onaj tenk bije onako sveze izvucen iz garaze :D @Dule_smor ne znam sta da ti kazem, ja sam daaaaleko od tih tenkova, a da im fali nerf, pa... Type 5 fali sigurno, Mausu i ne bas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2017 Author Report Share Posted June 29, 2017 Slazem se, al ne moraju jos da ga nerfuju :D A ovo pitanje se ondnosi generalno na heavije sa 2 loadera, sta uzeti od skillova kad vec imaju ova 3 skilla, ne ostaje nesto korisno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 A Dule bas si first world problems :) imaju po tri skila, dalje uzimaj bilo sta :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts