Dule_smor Posted April 14, 2017 Author Report Share Posted April 14, 2017 I naravno cigani su skratili i ovaj x5 specijal na samo dva dana, a uvek su vikend specijali bili 3 dana, govna. https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/special-spotlight-japan-april-2017/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 17 hours ago, Dule_smor said: Wargaming opet ne zna sta radi, jeftina vodka u Belorusiji Samo place covek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2017 Author Report Share Posted April 14, 2017 (edited) Nesto mi se uzjebali modovi, obrisao OMC, ali i dalje imam ingame skoro sve, wtf? @Zwerko, sta bese smem da brisem iz mods i res_mods foldera? Edited April 15, 2017 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 Koji ste nubovi, koristite mogove u igri :) Ja sam izgleda jedina dileja na ovom svetu koja igra "klot" igru :) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 dule obrisi ceo res_mods forlder i kreiraj ga ponovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 Koji ste nubovi, koristite mogove u igri :) Ja sam izgleda jedina dileja na ovom svetu koja igra "klot" igru :)Ma to samo Dule :) Realno od kad su ubacili i ovaj dmg panel u klot igru ja baš više nemam nikakve potrebe za modovima, bolje mi da nemam XVM da se ne nerviram. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2017 Author Report Share Posted April 16, 2017 I to sto kazete, obrisao sam sve da se ne nerviram. Sad jos kad ubace par featura u ovom novom patchu nece mi ni trebati modovi:) Mada ima korisnih sitnica u tim modovima, tipa aim time, veci zoom out, gun constraints linije itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 Otkljucao sam i Buldoga danas! :D Preskocio sam jedan tier farmovanja za sledeci patch, T49 here i come! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2017 Author Report Share Posted April 16, 2017 Ovo je prosto fantasticno, za nekoliko dana mi je win rate pao sa 50.6 na 50.5%. I ladno ne mogu da zavrsim drugu LT misiju za t55a, da spotujem 6 tenkova i ostanem ziv. Serem mi se u skill, deinstaliracu igru. I naravno posebna zahvalnost rngu sto su mi ceo vikend x5 pobede ovakve, a sve dobre partije porazi, 3 smrti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 Dakle, samo je Dule nubina :) nema svrhe imati XVM posto retko kad pogodi. A sto se tice modova, pa bemliga, meni je ok i bez njih Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 17, 2017 Author Report Share Posted April 17, 2017 Priznajem da sam nobina, jbga:). Ma xvm mi ne treba, cak ni ove gore stvari koje sam naveo nisu toliko neophodne. Al najvise mi fale no corpse i no friendly shot. Zato sto stalno neki idiot uleti u liniju vatre, a jos vise iritira kad opalis na nekoga koga su ubili delic sekunde ranije pa moras da cekas na reload. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 17, 2017 Author Report Share Posted April 17, 2017 Jel se zna kad ce patch? Dal ima sanse da izgrindam ru 251 pre patcha ako danas kupim SP I C, imam oko 12k free expa pride. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Nesto su pominjali oko 20. aprila ali ne znam da li to i dalje stoji s obzirom da i dalje to balansiraju. A od SP I C do Ru251 imas tipa 130k XP, nije malo ali je tenk dosta zabavan, tako da sve zavisi od toga koliko planiras da igras, da li imas premium, rezerve i sl. Ja sam istrazio T54 laki ali nemam kredita da ga kupim, verovatno cu da vidim da izgrindam pre patcha. A Leopard PT A mi se sad cini sasvim ok kad stavis top i motor, pre toga je pakao. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 17, 2017 Author Report Share Posted April 17, 2017 Pa imam premium trenutno, al nemam skoro nikakve personalne rezerve:(. Kapiram da bih mogao do kraja aprila da ga izgrindam dok je na akciji taman, to je dve nedelje. Ali ako patch bude pre toga onda ce me zajebati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 17, 2017 Author Report Share Posted April 17, 2017 Ajde uzecu SP I C, ostaje mi da se nadam da nece da izbacuju patch dok se ne zavrsi ovaj top of the tree posto direktno uticu na njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 SP I C je meni bio super tenkic tako da neces zazaliti sigurno, kad god da bude patch. S druge strane malo sam jos igrao Leoparda PT A i sad mi je jasno zasto se svi loze na Leoparda 1. Bukvalno s osnovnim topom mi je bilo mucenje najvece ikada, ono pakao, ali kad uzmes ovaj L7 od 105mm sam se setio zasto sam voleo i Centuriona 7/1. Ovaj jeste da ima mnogo manje oklopa ali je mnogo i brzi i okretniji i mozes bolje da se pozicioniras, ne znam da li je bila neka partija da sam pobedio a da nisam dobio bar 3rd class danas :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 17, 2017 Author Report Share Posted April 17, 2017 Leopard 1 najbolji aim time i najmanji dispersion u celoj igri :D SP I C mi je za sad ok, spucah free exp, neke module sam vec imao istrazene (nemam pojma odakle mi istrazen onaj autoloading top kad on ide samo na spc?)...tako da cu sad videti kako fura sa stock motorom, ako ne moram necu da dajem jos 16k expa za motor, treba mi 90k do ru 251...da, znam da je mnogo bolje ubrzanje sa uprgadom motora, al moram da uradim sve da uzmem ru-251 pre patcha:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Lud je SP I C, taj poslednji top sam i ja imao istrazen nekako, iako sam pre toga imao samo heavy/spg od nemaca, jebem li ga nisam se bunio :) imaj u vidu, da moze HE na taj top, mislim da sam ja stavljao po 2 magazina HE ammo, ima situacija gde mozes nekom da saspes 3x HE u ljabinku :) Ja sam u slicnoj situaciji, samo tier iznad, fali mi nekih 100-130k exp za leopard pt a, ali ne stizem to do patcha da uzmem... Koje su sanse da se patch odlozi, koliko vidim dosta placu na ovaj poslednji mini patch sto je bio? Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 18, 2017 Author Report Share Posted April 18, 2017 Pa ne verujem da ce da ga odlazu, mada ko zna. Ja se sve nadam da nece da ga izbace dok kraja meseca da se zavrsi top of the tree. Jel za sledeci mesec izglasan Type 5 heavy, vodio je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 18, 2017 Author Report Share Posted April 18, 2017 Vec izasao patch na NA serveru, wtf? :( a vidim da su i Buldoga usrali, svaka cast :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 Buldog gubi autoloader top, to su rekli jos ranije. Mada je dosta cudno da patch izadje prvo na NA serveru, do sada je uvek izlazio na RU serveru prvo, aj videcemo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2017 Author Report Share Posted April 19, 2017 Jeste, i meni cudno bilo. Kaze QuickyBaby da mozda hoce prvo malo da vide kako ide na NA serveru, jer je najvise promena do sada u nekom patchu pa su se malo usrali mozda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Izgleda da mi dobijamo patch 26/27 april, dok Azija dobija tek 4og maja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 21, 2017 Author Report Share Posted April 21, 2017 Ekstra, kao sto sam i pretpostavio, sledece srede, taman da izgrindam ovo sranje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 U shopu Scorpion G -.- jos uvek nista od leFH18B2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts