Jump to content

Recommended Posts

S obzirom da Super Pershing ima povlasceni match making, ja bih uzeo njega. Predobar armor, nikad ne vidis tier 10, solidan top. Jedini sto je stvarno spor ( brzi doduse od FV4202P ), pa bi trebao da se igrao kao manji hevi tenk, ne kao medium.

Bas dosta od skora igram FV4202(P) i meni je nekako skroz dobro legao. Mislim jeste on spor, pogotovo ako se gleda top speed, ali u odnosu na SP-a je lajt tenk sto se opste mobilnosti tice :) Naravno SP ima do jaja oklop ali mu je to zapravo i problem - igras ga kao heavy i ides tamo gde su heavy tenkovi, bez obzira sto ne upada sa desetkama kad naletis na nesto tipa ST-I, VK B, E-75 ili cak i IS-6, IS-3, KV-4 ima da se usrecis s 170mm penetracije. Mozes da pucas gold, ali onda pare zaradjivati neces. Naravno u odnosu na M4A1 je SP nikad bolji tenk :)

Btw, zasto je aim time u igri uvek duzi nego sto pise...tako je kod artija i svih ostalih tenkova, tipa pise aim time 8 sec, a u stvarnosti je 12, cak i sa opremom

Ovo sto Rista kaze, tipa za ova dva tenka http://tanks.gg/wot/compare#t:t37.c:amx-12-t poredjenje. Poenta je i da ti se aim time povecava nakon pucanja, nakon okretanja kupole, u pokretu, kad padne kisa i to :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

ne kapiram sta hoces da kazes ovim poredjenjem...pa valjda to povecavanje pucanjem, kretanjem itd i ulazi u taj base aim time, tako bi bilo logicno...cemu onda sluzi ta cifra od 3.4 sec kod IS3 recimo, kad je njemu aim time tipa 7 sec recimo od trenutka kad se zaustavi potpuno miran...znaci ta vrednost od 3.4s ne postoji u stvarnosti vec je samo neka osnova na koju se dodaju penali prei kretanju, pucanju, okretanju kupole...po meni bi onda za svaki tenk trebalo da stoji ta maksimalna vrednost aim time-a koja je realna

srpskivojnik-3.jpg

S obzirom da Super Pershing ima povlasceni match making, ja bih uzeo njega. Predobar armor, nikad ne vidis tier 10, solidan top. Jedini sto je stvarno spor ( brzi doduse od FV4202P ), pa bi trebao da se igrao kao manji hevi tenk, ne kao medium.

Bas dosta od skora igram FV4202(P) i meni je nekako skroz dobro legao. Mislim jeste on spor, pogotovo ako se gleda top speed, ali u odnosu na SP-a je lajt tenk sto se opste mobilnosti tice :) Naravno SP ima do jaja oklop ali mu je to zapravo i problem - igras ga kao heavy i ides tamo gde su heavy tenkovi, bez obzira sto ne upada sa desetkama kad naletis na nesto tipa ST-I, VK B, E-75 ili cak i IS-6, IS-3, KV-4 ima da se usrecis s 170mm penetracije. Mozes da pucas gold, ali onda pare zaradjivati neces. Naravno u odnosu na M4A1 je SP nikad bolji tenk :)

Btw, zasto je aim time u igri uvek duzi nego sto pise...tako je kod artija i svih ostalih tenkova, tipa pise aim time 8 sec, a u stvarnosti je 12, cak i sa opremom

Ovo sto Rista kaze, tipa za ova dva tenka http://tanks.gg/wot/compare#t:t37.c:amx-12-t poredjenje. Poenta je i da ti se aim time povecava nakon pucanja, nakon okretanja kupole, u pokretu, kad padne kisa i to :)

Da, skroz je korektan sad FV, posle poboljsanja aim time-a i jos nekih sitnica oko topa. Imas uporedni test "brzine" izmedju FV-a i SP, gde se vidi da FV ima bolje ubrzanje ali manji top speed, pa se zato kao kaze da je sporiji od SP-a. Po meni ubrzanje mozda i bitnije s obzirom da je razlika u top speedu oko 5km/h.

E sad, sto se tice kupovine izmedju SP i M4A1, treba pogledati mozda da li je bitna posada koju ce farmati sa istim, ili cist silver farm. Ja sam recimo uzeo jagdtiger 8,8cm jer sam imao Jagdpanter ( tier 7 ) tad, i rekoh ae taman mi pravi silvere i leveluje posadu, pa sad imam tier 9 Jagdtiger sa 4 skilla.

Ja se vec navikao na zvukove, iako su mi utoke gej (volim basove). :S

Fizika mi se svidja, u prvih pola sata od patcha sam se izvrnuo na krov. :D Cuknuo se sa LGBT-om na samom startu i pljas na krov. Pokusao AT7 samaricanin da me vrati nekako, al me samo vozio onako izvrnutog, kornjaca stajl. :) Sad bar jednom dnevno odradim 360 stepeni (preko krova pa opet na gusenice), ofc slucajno. :P

PS Ne znam da li mi je ovo rekord, nisam obracao paznju na ostale partije de mi je veci dmg, al sam se zaprepastio kacam vido 32k :D

Fazon sad mogu jos 9 da odigram sa 0 dmg i da i dalje imam unicum prosek :))))

32k wn8.jpg

Kako se zove taj mod?

oGvh0q0.gif

Ako mislis na statistiku posle bitke to bi trebalo da je YasenKrasen mod, nije izasao novi za 9.14 ali mislim da radi i stari. To i onaj pregled replayeva mi je jedino ostalo da koristim od modova :)

Taj sam skinuo i preimenovao u 9.14 i radi sve. Koliko vidim on sabira WN od trenutka instaliranja, ne gleda prethodne borbe, sinoc sam odigrao 3-4 partije sa AMX CDC imao sam sve partije oko 2800 WN-a :D
Dobar osecaj je dobar :D

oGvh0q0.gif

Sveeeee :) Salu na stranu tom tenku su najveci problem reload i (ne)preciznost topa, tako da sve sto se toga tice od opreme. Ja igram sa rammer+vent+GLD, nisam probavao sa vertikalnim stabilizatorom ali cenim da i to moze da pomogne. Sto se posade tice ja idem za prvi skill sixt sense za komandera, ostali repair, pa onda BIA, posle moze ovo za stabilizaciju topa u pokretu i sl. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

ja uzeh t-10 pre neki dan konacno...btw, prodje mart, a nema novog glasanja za top of the tree akciju za sledeci mesec?

btw, jel ima jos neko bug sa novim patchom i OMC modpackom da ne moze da prihvati i posalje zahtev za platoon ingame

Edited by Dule_smor

srpskivojnik-3.jpg

T-10 je otkad je postao HD model OP samo tako, oklop su mu skroz preradili, sad ga osmice bas tesko buse. 

Ovo glasanje za top of the tree je bilo do 17. marta iz nekog razloga (valjda im treba vremena da spreme specijal za april), koliko sam ja skontao nesto pobedio je JPZ E100, taman da ga pazarim :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

lol bre, kako ja nisam ni video da je bio poll, a izgelda da su sad sklonili sa sajta rezultate...meh, ja sam tek uzeo ferdinanda, koji je stock, mozda bih mogao da se iscimam za jagdtigra onda

inace gejm od pre neki dan, dok se mucim oko 9. mesije sa lt, a kad mi bude ovako nesto trebalo za 15. necu moci da odradim misiju 3 meeseca:(

2mh8zr5.jpg

Edited by Dule_smor

srpskivojnik-3.jpg

Bolje da su sredili bagove i MM. Umesto da rade na MM, sto je po meni najvaznije oni smisljaju sranja. Danas udjem u borbu sa E75, skoro sve heviji u borbi, u mom timu nema ni jednog spotera a u njihovom dve amx 13 75 u vodu.... Izuli su nas 15:3, nismo ni znali gde su :)

Jel vam radi OMC modpack, uzjebao se nesto zbog ovog glupog prvoaprilskog patcha. Btw, bas me nece ove misije za T28, zakopao sam se na LT-10 I M-12, katastrofa. Heavy i TD sam zavrsio, a Arty ce ovih dana kad opikam platoon sa nekim, ali na ove dve stojim vec 2 nedelje.

srpskivojnik-3.jpg

Jebene misije, nikad necu zavrsiti ovu MT-12 kad treba da zapalim tenk koji je tier veci od mene. A i kad pogledam medium tenkove koje imam u garazi nije mi neki izbor. Tu su samo panter 8.8, sta-1, type 61, chi-nu kai i sherman jumbo, desetke ne racunam jelte. Sad treba da uzmem i Skodu t25, al ne verujem da ce mi ona biti od pomoci. Any tips?

srpskivojnik-3.jpg