strokan Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 буди срећан што ниси кренуо линију ка бечету Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 26, 2016 Author Report Share Posted February 26, 2016 sto, amx 40 patkica bas kul tenk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Uzeo sam AMX CDC, dobar! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 што си узо ЦДЦ ако идеш на хеви линију француску? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 pa premium, za pare mi trebalo nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Sad ce se presalta na Batchata :) Ja sam mu lepo govorio da uzme T54mod1 ali ne, oce on mekanog francuza, videce kad bude trebalo da zameni sijalicu na Meganu! Ako nista sad bar ima tier 8 tenk mozemo da igramo kao ljudi :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 26, 2016 Author Report Share Posted February 26, 2016 (edited) to bre pajo, sad peremo timske! btw, imam ja fcm 50t, nije los:)btw1, juce prva partija sa type 4 heavy, 2.5kmg, 7.5 blocked dmg i izgubimo ofc:D...videcu kakav je kad uzmem poslednji top realno Edited February 26, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Jes, nije los fcm pa kad god igramo timske ako ne igras IS-3 uzmes T34, mani me tih prica o francuzima ;)Meni je heavy njihova linija bas super legla, vrlo su interesantni, mada se i dalje patim da lepo ovladam sa 50B jer naravno uvek zaginem prebrzo, ali nije lose za vezbu zivaca. A CDC sve merkam da pazarim nekad, moracu kad bude na nekom popustu. Mada i dalje mislim da bi mu T54mod1 bio laksi da se navikne, vise je izbalansiran a ne pokretni ammo rack sto neko rece :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Znam da je AMX CDC od papira :D ali iskren da budem uzivam da igram sa njim, jako brz tenk u svakom pogledu! Ali najveci razlog zbog koga sam ga uzeo je taj da se naucim da igram opreznije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 27, 2016 Author Report Share Posted February 27, 2016 a da, samo da vam docaram koliko fejlujem ovih dana, ne znam sta je ovo ni gde se nalazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 bice bolje kad pocnu da banuju ove sa citovima Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 27, 2016 Author Report Share Posted February 27, 2016 i botove i kad srede mm i kad nerfuju arty i tako :D...jbga, naidje tako period, 10 dana derem sa winrate 65% pa onda ovako 40% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Ma samo da srede glupi MM, vec nedelju dana sa tigrom 2 udjem u partiju tier 10 i samo odem u minus (sa premiumom)... Kad mi dodje maus ili is-7 mogu se slikati.Sto se tice artiljerije, ne moraju vise da je nerfaju, vec su dovoljno. Ali bilo bi dobro da je izbace.I sad ce polako oce sa aimbot da banuju... Kad bi to i MM sredili kontam da bi bilo 10 puta bolje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 malo sam se igrao u wot :D pa izmenih 6th sense Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Ma samo da srede glupi MM, vec nedelju dana sa tigrom 2 udjem u partiju tier 10 i samo odem u minus (sa premiumom)... Kad mi dodje maus ili is-7 mogu se slikati.Ih, Tigar 2 je milina sa tier 10 tenkovima, probaj da igras T32 bez gold municije sa ispod 200 pen :) Tigar 2 se samo zavuces negde pozadi i snajpujes, najbitnije je da shvatis da ni ne treba da se slikas sa IS-7 ili E100 :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 28, 2016 Author Report Share Posted February 28, 2016 (edited) Elem, 1000 partija sa mojim omiljenim T34:). Btw, sta od opreme staviti na fv 183, standardna kombinacija vent, bino i rammer ili nesto drugo. I ne znam dal na Type 4 heavy da stavljam spall liner uopste pored rammera i venta, al sta drugo realno? Edited February 28, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarb12k Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Vozili ko E 50 kakav je tenk i koji top da se koristi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 WOTEXTRADAYEvo vam kod za 1 dan premium naloga :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 1, 2016 Author Report Share Posted March 1, 2016 U martu je IS-7 na top of the tree akciji, ne znam kad ce biti glasanje za sledeci tenk.http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/top-tree-is7-2016/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Glasanje za sledeci tenk pocinje odmah, tj trebalo bi uskoro. Ali je poenta sto sledeci tenk ne moze da bude HT, mora da bude neka druga klasa, tako da ce se glasati za nesto drugo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 1, 2016 Author Report Share Posted March 1, 2016 Pa da, a i negde procitah da ce sledeca akcija biti tek u junu, a ne u aprilu, bezveze. Ja sam na 30k expa sa is3, uzecu makar t10 dok je na popustu, ne verujem da cu imati zivaca da izgrindam i IS7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Mislim da je sledeca akcija za HT tek u junu, jer imas tipa arti-mart, LT-april, MT-maj, pa onda opet HT u junu (ovo nije kako ce biti samo sam nalupao, cekamo da vidimo). A T-10 je strasan tenk, pogotovu od kad su ga preradili u HD je oklop bolji, ali i dalje treba razmisljati kao da se radi o mediumu a ne o heavy tenku sto je velika razlika i u odnosu na IS-3 i IS-7. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 2, 2016 Author Report Share Posted March 2, 2016 Moguce da ce takav redosled biti. A taman sam mislio da batalim malo WoT posto mi sutra istice premium, kad ono sad akcija za IS7. Pa dobro, igracu bez premiuma, mogu za mesec dana da nafarmam 100k expa valjda za T10. Sa premiumom bi mozda mogao i do IS7 da izguram, al bi to bilo cimanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Koja je fora sa ovim borbama tenkovskih ceta, ima li neke razlike naspram nasumicnih borbi? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Ima, ne racunaju ti se u statistiku :) U sustini igras u timu od 7 ljudi pa je dobro zezanje, takodje igras protiv drugih timova, malo je manje haoticno od nasumicnih borbi. Igrali smo mi nekoliko puta u poslednje vreme, mozes da pogledas recimo ovaj klip Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts