Jump to content

Recommended Posts

Jes, nije los fcm pa kad god igramo timske ako ne igras IS-3 uzmes T34, mani me tih prica o francuzima ;)

Meni je heavy njihova linija bas super legla, vrlo su interesantni, mada se i dalje patim da lepo ovladam sa 50B jer naravno uvek zaginem prebrzo, ali nije lose za vezbu zivaca. A CDC sve merkam da pazarim nekad, moracu kad bude na nekom popustu. Mada i dalje mislim da bi mu T54mod1 bio laksi da se navikne, vise je izbalansiran a ne pokretni ammo rack sto neko rece :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ma samo da srede glupi MM, vec nedelju dana sa tigrom 2 udjem u partiju tier 10 i samo odem u minus (sa premiumom)... Kad mi dodje maus ili is-7 mogu se slikati.

Sto se tice artiljerije, ne moraju vise da je nerfaju, vec su dovoljno. Ali bilo bi dobro da je izbace.

I sad ce polako oce sa aimbot da banuju... Kad bi to i MM sredili kontam da bi bilo 10 puta bolje :)

Ma samo da srede glupi MM, vec nedelju dana sa tigrom 2 udjem u partiju tier 10 i samo odem u minus (sa premiumom)... Kad mi dodje maus ili is-7 mogu se slikati.

Ih, Tigar 2 je milina sa tier 10 tenkovima, probaj da igras T32 bez gold municije sa ispod 200 pen :) Tigar 2 se samo zavuces negde pozadi i snajpujes, najbitnije je da shvatis da ni ne treba da se slikas sa IS-7 ili E100 :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Elem, 1000 partija sa mojim omiljenim T34:). Btw, sta od opreme staviti na fv 183, standardna kombinacija vent, bino i rammer ili nesto drugo. I ne znam dal na Type 4 heavy da stavljam spall liner uopste pored rammera i venta, al sta drugo realno?

qrfatw.jpg

Edited by Dule_smor

srpskivojnik-3.jpg

Mislim da je sledeca akcija za HT tek u junu, jer imas tipa arti-mart, LT-april, MT-maj, pa onda opet HT u junu (ovo nije kako ce biti samo sam nalupao, cekamo da vidimo). A T-10 je strasan tenk, pogotovu od kad su ga preradili u HD je oklop bolji, ali i dalje treba razmisljati kao da se radi o mediumu a ne o heavy tenku sto je velika razlika i u odnosu na IS-3 i IS-7. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Moguce da ce takav redosled biti. A taman sam mislio da batalim malo WoT posto mi sutra istice premium, kad ono sad akcija za IS7. Pa dobro, igracu bez premiuma, mogu za mesec dana da nafarmam 100k expa valjda za T10. Sa premiumom bi mozda mogao i do IS7 da izguram, al bi to bilo cimanje.

srpskivojnik-3.jpg

Ima, ne racunaju ti se u statistiku :) U sustini igras u timu od 7 ljudi pa je dobro zezanje, takodje igras protiv drugih timova, malo je manje haoticno od nasumicnih borbi. Igrali smo mi nekoliko puta u poslednje vreme, mozes da pogledas recimo ovaj klip

Heghlu'meH QaQ jajvam