Pekarman Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Govno je op jer ima najbolji camo procenat od svih tenkova, cak mislim da jedino E-25 ima bolji a to je premium. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Kakve veze ima to sto je premium s kamuflazom? Mislim treba vise para da zaradjuje i eventualno povlasceni MM, nisu privilegovani po ostalim karakteristikama ili se ja varam? A ovo malo govno od TD-a je problematicno i sto je nizak bas, pa se jako lako sakrije, pritom nema veze sto nema oklop kad je tako mali a brz, pritom ima solidno healtha pa svakako treba da ga tenk tog tiera pogodi bar 3-4 puta da bi ga roknuo. Ok, skoro nikada nece dingovati, ali ima vrlo dobre sanse da pobegne i ponovo se vrati u bitku. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Ne varas se, pomenuo sam ga u kontekstu jedinog tenka koji ima bolji camo ali je premium tj. kupuje se za zlato, nije grind. Sad ce nerf opet po njima, nece imati camo posle pucanja pa nek ga duvaju onda. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Ahahahha, koji hejt prema TD-ovima :) Ja sad grindam JPanther 2 i mislim da sam se debelo zajebao, tj da bi mom stilu igre vise odgovarao Ferdinand, ali svaka skola se placa. Samo da na ovom govnetu nabudzim top pa da krenem da ih makljam :) Plus sto me jako nervira sto nemacka HT i TD linije imaju prakticno iste topove, cak i u expu kostaju isto, a moras da research oba posebno :( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Ma ovaj td je zakon :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2014 Author Report Share Posted April 9, 2014 ja uzao nashorna, pa cu da vidim kako ide...btw, sta stavljate od opreme na nemacke td Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Ma ti novi nemacki izmisljeni tdovi isto kao i ona autoloader grana kod amera (takodje izmisljena ) su op na kvadrat.Totalno odudaraju od svakog TD koncepta i remetebalans igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Pa po meni i jeste ideja da treba s vremena na vreme da se remeti balans igre, ako je stalno isto dosadice ljudima, ovako ubace nesto potpuno deseto pa je zabavno. Naravno, oni s vremena na vreme moraju da popravljaju taj balans, ali nije strasno kad negde zaseru ako to dodaje neke nove elemente igri. A inace za autoloader granu kod Amera nisi bas u pravu, neke stvari naravno jesu izmisljene, ali su postojali prototipovi: Ovo je u igri valjda T69 ili onaj koji ide posle njega A ovo je u igri T57 Heavy, iako je u stvarnosti bio T54 heavy. T54E1 je isto postojao kao jedan od prototipova na Patton sasiji, drugi je imao valjda obicnu kupolu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 U principu ne prave ništa za šta ne postoje planovi na papiru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Pa ni to nije bas tacno - recimo WT E-100 je skoro potpuno izmisljen, kao i GW E-100 i JPz E-100. Isli su samo logikom da posto su pravljena slicna vozila na manjim sasijama bi se pravila i na sasiji od E-100, ali nigde nisu nadjeni papiri za tako nesto jer su Nemci spalili dokumentaciju za ceo E-100 projekat. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 nego, kad ce da ubace O-I bre:) btw, ovaj nashorn je govno stock ili ja numem da igram:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Dule koristi to sto mozes da pucas sebi u gusenice sa njim :D znaci ima depresiju na topu da mu je svako brdo prijatelj. I sto dalje od prsa u prsa, nemas oklop ni za potpalu :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 promenite pass dobijete 300 golda http://worldoftanks.eu/en/news/46/openssl-global/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Dule, ako te interesuje imas u premium shopu bundle za T34 - 55 evra tenak + 3500 golda + mesec premium. S obzirom da 3500 golda + mesec premiuma u onom standardnom bandlu kosta 20 evra ispadne tenk oko 35, sto je popust 10 evra. Doduse mozda ce biti jos neki bolji, nikad se ne zna :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 Fala Zwerko, bas sad gledam..btw, posto sam vec uzeo premium, ovih 30 dana mi se dodaje, jel tako...al cekaj, sto je samo paypal, zar ne moze da se plati visa karticom? pekar, potrudicu se:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Mislim da je neka Paypal promocija - samo otvori nalog na Paypalu ako vec imas vizu koja radi na netu. Da, premium vreme se samo dodaje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 Ali ima Drale da me prijavi sto placam preko paypala:). Dokle traje ova promocija, ne vidim da pise igde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 These offers are available in the Premium Shop from 11th April at 06:10 until 15th April at 07:00 CEST (GMT+2). Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 ja sam corav ocigledno, fala jos jednom:) znaci napravim nalog na paypalu i placam visa internet karticom normalno? mada vidim da tamo ima i opcija za one koji nemaju paypal nalog da direktno plate kreditnom karticom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Nisam ispratio ovu direktnu akciju, vidim samo da ima PP logo, nego samo kazem ako nemas PP a imas karticu i to se da napraviti za 10ak minuta. Uprkos politikama NBS Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Jbt...I dalje ne mogu pass da promenim...Ne salje mi kod na mob... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 same here Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Meni je to isto sinoc bila situacija - verovatno ce resiti problem uskoro, nece nas ostaviti bez naseg golda :) In the other news nece biti vise onih kodova u live streamovima (oni koji su se tako rado delili ovde), izgleda da je WG dobro navukao ljude da prate stream kodovima, ali su zakljucili da su ljudi preterali: Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 11, 2014 Author Report Share Posted April 11, 2014 A dokle traje ova akcija 300 golda za promenu sifre, opet ne vidim gde pise to:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts