Jump to content

Deci se neće svideti – Switch ima odličnu aplikaciju za roditeljsku kontrolu


SolidChief

Recommended Posts

Nintendo-Switch-Parental-Controls.jpg?fi

Da, i dalje danas nastavljamo da pričamo o Nintendo Switchu. Sledeća stvar koja nam se jako svidela jeste sjajna mala aplikacija koja će se moći koristiti uz vašu Nintedo Switch konzolu i koja je namenjena pre svega roditeljima male dece.

Ukoliko vaši klinci vole da zabušavaju i igraju igre po ceo dan umesto da uče, spavaju ili rade nešto drugo, od sada ćete sve to moći direktno da pratite i kontrolišete preko vašeg mobilnog telefona.

Aplikacija se jednostavno zove Nintendo Switch – Parental Controls, i možete je instalirati na Android ili iOS uređajima. Uz pomoć ove aplikacije možete stavljati detetu do znanja koliko dnevno može da se igra na Switch konzoli, određivati drugačija vremenska ograničenja u od dana do dana, gledati koje sve igre igra, i koje su mu najomiljenije, stavljati neke igre “pod ključ”…

U kranjem slučaju, ukoliko vaš mališan baš voli da tera po svome, možete preko telefona direktno da naterate konzolu u mod spavanja (da je ugasite praktično), ali verujemo da to nije pravo rešenje.

Posebno nam se svideo ovaj promo video za aplikaciju, koji na simpatičan način objašnjava kako aplikacija radi. U svakom slučaju, drago nam je da ovoga nije bilo kad smo mi bili deca! :D

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...