Jump to content

Shovel Knight stiže na Nintendo Switch i donosi co-op!


SolidChief

Recommended Posts

Shovel-Knight-co-op.png?fit=450%2C396

Od pojave Kickstartera i sličnih platformi za nezavisno finansiranje igara, bilo je svakako puno lepih, ali i puno neslavnih priča. Shovel Knight spada u jedne od onih najlepših.

Iako bi na prvi pogled nekom neupućenom moglo da deluje da se radi o samo još jednom naslovu koji jaše na talasu popularnosti retro platformera, ovaj osmobitni sajdskroler je daleko, daleko više od toga.

Igra je izašla sredinom 2014. godine i od tada je donela na desetine sati nezaboravne zabave milionskim fanovima širom sveta. Otkačen vitez od lopate, pametno dizajnirani nivoi i uvrnuti neprijatelji sa puno izazova će vas terati da se stalno vraćate ovoj igri, kao i redovni novi sadržaj koji autori igre, Yacht Club Games, donose, u vidu novih kampanja, likova, neprijatelja, izazova, načina igranja… Naravno, tu je i jedna od najboljih muzika u igrama u ovoj deceniji, barem za ljubitelje (delimičnog) 8-bitnog zvuka.

U najnovijem apdejtu stižu nam dve uzbudljive novine. Prva je da će igra izaći za Nintendo Switch, koji nam stiže marta ove godine, a druga je da nam novi apdejt donosi i dugo očekivano co-po, pa ćete od sada svu ovu zabavu u kampanjama igre moći da podelite i sa vašim drugarima, na svim platformama.

Ovo su samo dve glavne i nama najvažnije novine koje nam uskoro stižu, a ostatak možete pročitati na zvaničnom saopštenju.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...