Jump to content

Specijalne Resident Evil 7 sveće učiniće vaše VR iskustvo još boljim!


SolidChief

Recommended Posts

RE7-sve%C4%87a.jpg?fit=323%2C450

S obzirom da smo u Play!Zine redakciji intenzivno igrali sve VR demoe za nadolazeći Resident Evil 7, možemo da vam kažemo da je hajp sa kojim očekujemo kraj januara i dolazak punog izdanja igre zaista prešao sve granice.

Ipak, sednemo mi tako na Sony PlayStation 4, stavimo VR headset na glavu, krenemo da lutamo po oronuloj kući horora u RS7, i nešto nam uporno ruši potpuni ugođaj, taj suvi miris elektronike i papira po redakciji koji VR ne može da sakrije.

Al’ ne leži vraže, stiže nam rešenje i za taj problem! Neko se setio kako može fino da zaradi tako što će da nadomesti i ovu dimenziju igranja VR igara.

Stižu nam licencirane sveće (da, sveće) za Resident Evil 7, pravljene specijalno za VR iskustvo igranja ove igre. Po rečima u zvaničnom opisu proizvoda, sveće su dizajnirane tako da ispuštaju miris okruženja same igre, mirišu na staru drvnu građu, kožu i krv.

Zvanični naziv proizvoda je Resident Evil 7: Blood, Sweat, and Fears 4D VR Candle (RE7: Krv, Znoj i Strah 4D VR sveća) i cena im je sve samo ne mala, koštaju dobrih 19 dolara po komadu, a očekivano trajanje je 18-20 sati, tako da ćete verovatno moći da završite prelazak igre sa jednim komadom.

Ove sveće se puštaju u prodaju 20. januara preko portala Merchoid, taman da vam stignu do 24. januara, kada je zvanični izlazak Resident Evil 7.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...