Jump to content

Keri Fišer (Princeza Leja) je imala tajnu ulogu Dishonored


SolidChief

Recommended Posts

Leja.jpg?fit=450%2C250

Iako čuvena glumica Keri Fišer (Carrie Fisher) važi za jednu od najvećih ikona pop kulture, ona je iznenađujuće malo pozajmljivala svoj glas u video igrama. Čak ni u igrama iz Star Wars serijala se nije pojavljivala sve do ove godine, kada je glumila u Lego Star Wars: The Force Awakens.

Ipak, ono što veoma malo ljudi zna je da smo nju mogli čuti poprilično puno puta u remek delu Arkane studija, prvoj Dishonored igri iz 2012. godine. Njen glas se najpre pojavljuje kao Easter Egg u misiji “Return to the Tower” gde je možete čuti samo ako ubijete oficira za propagandu u Dunwall kuli.

Ali ovo nije sve od nje u Dishonored. Njeg glas se takođe čuje sporadično sa razglasa na ulicama grada kako “uljudno” upozorava građane da ne ometaju prenos leševa u poplavljenom distriktu ili ih pak uverava da je haos u Dunwall kuli zapravo samo unapred pripremljena vežba, i da ne moraju da brinu, jer “sve je pod kontrolom”.

Ne znamo za vas, ali mi smo i onako bili spremni da obrenemo Dishonored keca još jednom, taman da uhvatimo i glas legendarne Keri Fišer, koja nas je nedavno napustila u 60. godini života, usled srčanog udara.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...