Jump to content

Rollercoaster Tycoon Classic stiže na mobilne telefone


SolidChief

Recommended Posts

Rollercoaster-Tycoon-Classic.png?fit=450

Jednu od najzaraznijih “tajkun” igara u istoriji, Rollercoaster Tycoon, od danas možete igrati i na vašim pametnim telefonima.

Igra koja je originalno izašla 1999. godine, dobila je Android/iOS izdanje koje nosi naziv Rollercoaster Tycoon Classic. Po rečima igrača koji su već stigli da probaju igru, ovo izdanje kombinuje najbolje elemente prve i druge igre iz serijala i pruža neverovatno puno zabavne, baš kao što je bilo i sa originalnim igrama.

Možete graditi vaše zabavne parkove iz temelja, ali možete proći i kroz jedan od čak 95 scenarija i postavka unapred pripremljenih parkova, koji stižu uz igru. Ova verzija igre vam omogućava da se bavite apsolutno svim onim sitnim odlukama koje ste voleli i u originalnoj igri, poput hrane u restoranima i detalja u klozetima, pa do naravno ključnih stvari, odnosno zabavnih elemenata parka, bezbednosti, finansija i drugog.

Tako vaš biznis zabavnog parka sada možete voditi svuda sa sobom, po, za ovoliko puno sadržaja, zaista maloj ceni koja iznosi oko ~5 evra za aplikaciju. Samo prvo proverite da li je igra kompatibilna sa vašim uređajem, pošto zahteva solidnu procesorsku snagu.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...