Jump to content

Koliko je zaista uspešan Super Mario Run?


SolidChief

Recommended Posts

super-mario-run.jpg?fit=450%2C266

Nintendova prva Super Mario igra koja je izašla za mobilne uređaje je nedavno stigla na iOS i mnogi su se pitali koliko je ovaj potez pametan od strane japanskog giganta.

Sada, kada konačno imamo podatke iz Nintenda, možemo da kažemo da je potez bio više nego sjajan. U saopštenju za javnost, Nintendo je otkrio da je Super Mario Run downloadovan čak 40 miliona puta za samo četiri dana od kako se pojavio na Appstore i igra je sada na prvom mestu u kategoriji besplatnih igara na 140 (od 150 tržišta). Očekuje se, naravno, da ovaj broj još skoči kako budu dolazila proširenja za igru kao i Android izdanje tokom 2017. godine.

Za sada nije otkriveno koliko je igra donela novca kompaniji, za šta ćemo morati da čekamo prvi sledeći finansijski izveštaj, ali ne sumnjamo da su i tu visoke brojke. Znamo da je trenutno na prvom mestu na američkom tržištu po zaradi i to iznad izuzetno popularnih igara Clash of Clans i Clash Royale. Igra inače može da se samo proba besplatno i igračima je dostupno svega par nivoa, dok jedina stvar koje može da se kupi u igri je otključavanje preostalog sadržaja što je 10 dolara.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...