Jump to content

Cyberpunk 2077 stiže ranije nego što smo očekivali?


SolidChief

Recommended Posts

Cyberpunk-2077.jpg?fit=450%2C281

Dok CD Projekt u tajnosti radi na svom velikom projektu Cyberpunk 2077, RPG-u smeštenom u distopijsku budućnost, oči i uši gaming sveta su uprte na svaku sitnu informaciju koja bi mogla da ”procuri” o ovoj igri.

I upravo je nešto bitno tako ”procurelo”. Švedska prodavnica Komplett izgleda ima informacije iz tajnog izvora, jer po podacima sa njihovog sajta Cyberpunk 2077 izlazi već 2017. godine i to 30. septembra. Taj podatak se pojavio na stranici njihovog sajta sa koje već sada posetioci mogu da poruče igru, a postavljena cena je 450 kruna, tojest oko 47 evra. Nije retkost da online prodavnice stave neki nasumični datum (obično kraj kalendarske/fiskalne godine), ali s obzirom da je ovo jedna od najvećih prodavnica u Skandinaviji, čini se kao veliki propust ili da Šveđani znaju nešto više od onoga što CD Projekt objavljuje.

U svakom slučaju, o Cyberpunk 2077 svi želimo više da saznamo. Igra je sada glavni projekat studija i sa nestrpljenjem se očekuje otkrivanje gameplaya. Sudeći po reputaciji koju CD Projekt ima, možemo da očekujemo vrhunski RPG.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...