Jump to content

Zimski praznici stižu u Hitman


SolidChief

Recommended Posts

hitman-deda-mraz

Prva sezona epizodičnog Hitmana možda jeste završena po pitanju glavnog sadržaja, ali to ne znači da prestaje podrška za igru.

Kao mnoge igre i Hitman će dobiti mali novogodišnji patch sa kojim će u igru doći nova meta na prvi nivo u Parizu, a Agent 47 će biti prerušen naravno u Deda Mraza kako bi podelio sreću, radost i pokoji headshot. Misija će nositi naziv Holiday Hoarders i sa njom će biti blago izmenjen nivo na modnoj reviji tako da bude u duhu praznika, sa snegom, ukrasima i poklonima. Lopovi nažalost kradu te poklone pa će 47 morati da ih zaustavi, još bolje ako prvi stigne do poklona gde će naći korisne gedžete.

Ova misija dolazi u igru 13. decembra, a svake nedelje do kraja ove godine će se pojavljivati mali dodaci. Tako već ove nedelje dolazi snajperski izazov u Sapiencu (druga epizoda), zatim pomenuta novogodišnja misija, pa se nakon toga ponovo vraćamo u Sapiencu sa ”escalation” zadatkom i na kraju će misija u Bangkoku dobiti specijalnu metu za koju će igrači imati ograničeno vreme da je nađu i eliminišu. Do tada, pogledajte kako Agent 47 izgleda u dedamrazovskom odelu.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...