Jump to content

Hjuston Roketsi angažovali esport savetnika


rur_bot

Recommended Posts

james-harden

Poznati košarkaški klub iz najjače svetske lige NBA, Hjuston Roketsi (Houston Rockets), početkom ovog meseca je angažovao Sebastijana Parka, bivšeg izvršnog direktora tima Archon (Koji je prestao da postoji nakon što ga je i vlasnik Amaz napustio). Park je za Roketse angažovan da zauzme poziciju esport direktora, ali tim još uvek nije imao nikakve zvanične najave da ulazi u esport.

Kako je sam Park izjavio, njegova uloga će pre svega biti u ispitivanju terena i opcija koje ekipa iz Hjustona ima pred sobom, kada je u pitanju ulazak u esport svet. Rekao je još i da ga je privuklo to što “ljudi u Roketsima se ne plaše da kažu šta znaju, a šta ne znaju”. Kako kaže, oni znaju da je esport scena trenutno veoma vredna i da žele da nađu pravi način da iskorače u tom pravcu.

Njegova uloga će biti u tome da Roketse u esports svet uvede kao već uspešnu organizaciju sa svom potrebnom infrastrukturom i ljudskim resursima, i da tim kao takav u startu postane veliki igrač u onim esports oblastima u koje uloži.

Podsetimo, ranije ove godine su Filadelfija Seventisiksersi ušli u esport, kupovinom poznatog tima Dignitas, dok je klub NRG gde je doskorašnji Parkov kolega Amaz otišao, dobrim delom u vlasništvu legende Šeka.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...