Jump to content

Grupa Civilization igrača vodi pravu demokratiju


SolidChief

Recommended Posts

civilization-5-england

Uživljavanje u ulogu koju vodite u video igri nije rezervisano samo za RPG žanr. Grupa pasioniranih Civilization V igrača okupljenih pod imenom Democraciv je tako odlučila da kolektivno vodi jednu naciju u igri.

Za civilizaciju je izabrana Engleska i samo jedan deo Democraciv grupe u stvari upravlja igrom. Ostali učestvuju u političkim partijama, glasanjima i donošenju ili sprovođenju zakona. Čitava jedna grana ove grupe u stvari ni ne prilazi igri već služe kao organizacioni odbor, a zatim u igri postoje igrači koji dalje sprovode akcije. Tako gradonačelnici postavljaju gradove, uređuju redosled gradnje i određuju šta koji virtuelni stanovnik radi, ministri se bave trgovinom i diplomatijom, a generali su tu ukoliko se zarati sa susednim nacijama.

Celom grupom vlada demokratija i za sada ovaj eksperiment prolazi u najboljem redu, sa kulturnim dogovorima između igrača. Ukoliko i vi želite da se priključite ovom fascinentnom pokretu, posetite ovaj link gde se možete informisati o svemu što radi Democraciv.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...