Jump to content

OG bolji od EG u finalu Dota2 Elimination Mode 2.0


Lucky

Recommended Posts

dota_elim20

Samo 22 heroja su ostala u napetoj završnici ovog zanimljivog turnira.

Završen je Dota2  Elimination Mode 2.0 turnir, u organizaciji MoonduckTV studija. Pobednik je OG koji je u velikom finalu savladao Evil Geniuses sa 3-2.

Kao što smo već pisali, Elimination Mode turnir je varijanta Captain`s Mode formata, koji je standard na svim Dota2 turnirima. U ovoj varijanti, svaki heroj može biti izabran ili zabranjen samo jedanput u seriji. Elimination Mode takođe dozvoljava gledaocima i fanovima da glasaju i dodatno zabrane 10 heroja u jednom takmičarskom danu.

To znači da u Elimination Mode seriji na dve dobijene, timovi u trećoj rundi imaju na raspolaganju samo 62 heroja. U velikom finalu koji se igralo na tri dobijene, OG i Evil Geniuses su u petoj, odlučujućoj rundi imali na raspolaganju samo 22 heroja. Zanimljivo je da Gyrocopter i Techies nisu bili izabrani niti zabranjeni u finalnoj seriji.

Finalna postava heroja za OG u poslednjoj rundi je bila: Enigma, Lina, Ancient Apparition, Spirit Breaker i Lone Druid. Evil Geniuses su izabrali Winter Wyvern, Windranger, Doom, Lich i Visage. Poslednja runda je trajala punih 86 minuta, gde su oba tima u pojedinim momentima runde imali prednost od 10.000 zlata. OG je uspeo da odnese pobedu u ovoj maratonskoj rundi uz pomoć megakripova.

OG je kao prvoplasirani tim osvojio 10.000 dolara, dok su finalisti, Evil Geniuses osvojili 6.000 dolara. Team NP i Digital Chaos su osvojili po 2.000 dolara.

Pogledajmo najbolje momente iz velikog finala:

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...