midorpidor Posted November 26, 2016 Report Share Posted November 26, 2016 Kapiram da klan rur nema veze sa ovim, mi smo proveli 90% vremena gledajuci disconected ekran jer SBB nije radio, cak nas je protivnicki tim ubijao dok smo bili diskonektovani ali nije njihova krivica jer bismo prvo izgubili kontrolu nad igrom pa bi tek onda pisalo da smo diskonektovani. Spremali smo se mesec dana da bismo izgubili igru jer nismo igrali na LANu na LAN turniru. Ne mogu da opisem koliko sam razocaran gamesconom i nasom organizacijom. Vise nikad necemo ucestvovati na gamescon turnirima jer su retardirano lose organizovani. Trazio bih svoje pare nazad ali kapiram da je to nemoguce. Pokradeni smo, nismo ni stigli da igramo, izgubili smo partiju jer smo bili diskonektovani. Zalim ljude koji su usli u playoff koji moraju od gajbe da igraju a platili su da igraju lan. Kome god da se zalim, svi bi prebacivali krivicu na druge ja vise ne znam ko je odgovoran ali ovo je do te mere nefer da je kriminalno, mi smo pukli toliko vremena da bismo cekali satima za turnir koji NISMO NI IGRALI. Pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 (edited) Mi smo bili sa komplet zajednicom oko 12 ljudi 5 nas koji smo igrali turnir i 7 koji je bilo tu po gamesconu blejali cirkali i druzili se nije mi zao para bitno je bilo druzenje pre svega a turnir sam po sebi je bio djubre al sta ces pomiri se sa tim da je ovo Srbija :D Edited November 27, 2016 by Specter7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IGNkimijee Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 12 hours ago, midorpidor said: Kapiram da klan rur nema veze sa ovim, mi smo proveli 90% vremena gledajuci disconected ekran jer SBB nije radio, cak nas je protivnicki tim ubijao dok smo bili diskonektovani ali nije njihova krivica jer bismo prvo izgubili kontrolu nad igrom pa bi tek onda pisalo da smo diskonektovani. Spremali smo se mesec dana da bismo izgubili igru jer nismo igrali na LANu na LAN turniru. Ne mogu da opisem koliko sam razocaran gamesconom i nasom organizacijom. Vise nikad necemo ucestvovati na gamescon turnirima jer su retardirano lose organizovani. Trazio bih svoje pare nazad ali kapiram da je to nemoguce. Pokradeni smo, nismo ni stigli da igramo, izgubili smo partiju jer smo bili diskonektovani. Zalim ljude koji su usli u playoff koji moraju od gajbe da igraju a platili su da igraju lan. Kome god da se zalim, svi bi prebacivali krivicu na druge ja vise ne znam ko je odgovoran ali ovo je do te mere nefer da je kriminalno, mi smo pukli toliko vremena da bismo cekali satima za turnir koji NISMO NI IGRALI. Pozdrav. Team bloody > all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzak Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Pa ja ne znam sta ste ocekivali :D tako je ovde to godinama, ne znam kako je pre bilo sto se tice dote ili nekih drugih igrica, ali na cs turnirima je tako bilo redovno, a koliko vidim u narednih 10 godina nece se nista promeniti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midorpidor Posted November 27, 2016 Author Report Share Posted November 27, 2016 E sports u Srbiji je ogromna prevara, mnogi su tek sad izvalili koliko para tu ide, klosarcine najvece.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 15 hours ago, midorpidor said: E sports u Srbiji je ogromna prevara, mnogi su tek sad izvalili koliko para tu ide, klosarcine najvece.. scam.rs :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 On 11/27/2016 at 0:48 AM, midorpidor said: Kapiram da klan rur nema veze sa ovim, mi smo proveli 90% vremena gledajuci disconected ekran jer SBB nije radio, cak nas je protivnicki tim ubijao dok smo bili diskonektovani ali nije njihova krivica jer bismo prvo izgubili kontrolu nad igrom pa bi tek onda pisalo da smo diskonektovani. Spremali smo se mesec dana da bismo izgubili igru jer nismo igrali na LANu na LAN turniru. Ne mogu da opisem koliko sam razocaran gamesconom i nasom organizacijom. Vise nikad necemo ucestvovati na gamescon turnirima jer su retardirano lose organizovani. Trazio bih svoje pare nazad ali kapiram da je to nemoguce. Pokradeni smo, nismo ni stigli da igramo, izgubili smo partiju jer smo bili diskonektovani. Zalim ljude koji su usli u playoff koji moraju od gajbe da igraju a platili su da igraju lan. Kome god da se zalim, svi bi prebacivali krivicu na druge ja vise ne znam ko je odgovoran ali ovo je do te mere nefer da je kriminalno, mi smo pukli toliko vremena da bismo cekali satima za turnir koji NISMO NI IGRALI. Pozdrav. Dosta je tu bilo propusta i sad nema ni razloga da se pominju svi. U svakom slučaju svaki događaj je "naučena lekcija" i za učesnike i za organizatore. Nadam se da će iz toga izaći netšo dobro za naredni turnir ili turnire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Jel ima negde nekih replayeva? YT? Nesto? Ja sam hteo da dodjem turisticki onako ali iskreno, stvarno je bilo blizu nemoguceg informisati se sta ima on sadrzaja i sta je ponudjeno publici i onda sam iskulirao. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts