Jump to content

Summit 6: Virtus.Pro bolji i od TI6 šampiona


Lucky

Recommended Posts

dota_summit6_vp2

Virtus.Pro je po završetku prvog dana, možda neočekivano, postao jedan od najvećih favorita za osvajanje ovog Dota2 turnira.

Posle pobede od 2-1 nad EHOME, Virtus.Pro je imao okršaj sa trenutnim The International 2016 šampionom, Wings Gaming. Oni su pre toga u prvoj rundi takmičenja u revanšu velikog finala sa Northern Arena Beat Invitational turnira, ponovo pobedili Team NP sa 2-0.

Virtus.Pro je u polufinalnom meču sa Wings Gaming dokazao još jednom da je postao veoma stabilan tim i jedan od najboljih iz CIS regije, ne zadugo pošto je potpuno bio raspušten po neuspešno završenoj prethodnoj sezoni.

Ruski tim, predvođen Aleksejem “Solo” Berezinom, je u dve runde, koje su zajedno trajale nesto više od sat vremena, savladao aktuelnog šampiona. U prvoj rundi treba izdvojiti da je Noone na Invokeru imao Hand of Midas u 8 minutu dok je ShaDow uspeo da osigura Radiance na Naga Siren heroju već u 18 minutu.

U drugoj rundi, grafikon vrednosti u zlatu je prelazio sa jedne na drugu stranu, gde su oba tima imala ogromne oscilacije od skoro 12000 zlata. Noone je u ovoj rundi, na Sniper heroju imao 29.600 hero damage, i obezbedio mesto za Virtus.Pro u pobedničkom finalu.

Team NP, EHOME i Wings Gaming se sele u donju polovinu plejof tabele. Danas se igraju preostali mečevi gornje polovine plejof tabele: Digital Chaos protiv OG i Team Faceless protiv Evil Geniuses, kao i susret pobednika iz ova dva meča.

Pogledajmo najbolje momente iz ova dva susreta:

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...