Jump to content

Ubisoft će izbaciti golotinju iz Watch Dogs 2


SolidChief

Recommended Posts

watch-dogs-2-nudity

Nova Ubisoftova open world igra, Watch Dogs 2, tek što je stigla na konzole i podigla je veliku prašinu. Ali, to nije bilo zbog toga što hakujete svet ili je svojom parodijom stvarnosti ”bocnula” nekoga koga ne treba, već zbog golotinje u igri. Ubisoft je zato najavio da će sledećim patchom izbaciti realistično renderovane genitalije iz svoje najnovije igre.

Da podsetimo, jedan igrač je slučajno otkrio da se neko u Ubisoftu potrudio da ženski likovi u igri ne izgledaju kao Barbie lutke ”tamo dole”. Čim je svoje saznanje podelio sa Internetom, nesrećniku je banovan Playstation 4 nalog na čak mesec dana. Ubisoft tako sada radi sa Microsoftom i Sonyjem da se preko internih alata za hvatanje sadržaja na njihovim konzolama igračima ne blokira korišćenje istih ali da ipak ostanu u granicama pravila ovih platformi.

Kako je i zašto nadređenima u ovom velikom studiju promaklo da neko pravi ”pčelice i cveće”, doduše u ionako 18+ igri, je potpuno neverovatno, ali je ovim čuveni Hot Coffee iz GTA San Andreas dobio dostojnog naslednika.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...