Jump to content

Driving Survival je horor igra sa automobilima


SolidChief

Recommended Posts

driving-survival

Zamislite scenu: vozite se sami na dugom putu između dva grada, praktično po nedođiji. Mrkli je mrak i sem povremenih bandera nema ničega na putu. A u onda u retrovizoru vidite automobil koji vam se sve brže približava bez namere da se zaustavi.

Ovakvu postavku smo viđali u horor filmovima a sada će jedna video igra pokušati da nam prikaže kako je to naći se u ulozi protagoniste ovakvog scenarija. Driving Survival je mala horor igra na kojoj radi samo jedan autor, Ondrej Švadlena, a kao scenario ima pomenutu situaciju samo što ćete bežati kroz svet koji kao da je izašao iz Stalker igara. Sve vreme vas juri drugi automobil u kome su humanoidni košmari kao sveže kopirani iz Džejkobove lestvice koji će se truditi da vas slupaju i, konačno, ubiju vozača. Vaša verna, zarđala peglica će biti jedino sredstvo prevoza i neće biti moguće izlaziti iz auta, a igra posebno klaustrofobično izgleda kada igrate iz perspektive prvog lica.

Driving Survival je još uvek u fazi prototipa, ali po svemu viđenom je nešto što bismo rado zaigrali. Razvoj igre možete pratiti na njenom blogu, a u nastavku pogledajte nekoliko gameplay klipova.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...