Jump to content

Watch Dogs 2 – toliko seksi da vas banuju sa PSN


SolidChief

Recommended Posts

watch-dogs-2-art

Nova Ubisoftova open world igra je upravo stigla na konzole Playstation 4 i Xbox One, označena 18+ kao što obično budu igre u kojima ima dosta pucnjave, gaženja pešaka, psovki i sličnog. Međutim ta ocena je i zbog još jedne sitnice.

Naime, u igri možete likovima ”zagledati ispod suknje” jer svi imaju renderovane polne organe. Koji su poprilično užasni i izgledaju više kao kompjuterska greška, ali to nije poenta. Ako nam ne verujete, pogledajte screenshot iz igre koji je okačio jedan korisnik twittera (NSFW naravno).

Seks u igrama nije ništa novo, na kraju krajeva i Order 1886 je to sve prikazivao tokom čuvene scene u javnoj kući. Ali, autor screenshota sa gornjeg linka je saznao i da je napravio veliku grešku što je svoje otkriće podelio sa Internetom jer mu je ubrzo nakon objavljivanja slike banovan nalog na Playstation Network. Po PSN pravilima, zabranjeno je snimanje i postavljanje materijala koji je seksualne prirode. Sreća u nesreći je da je ban privremen, tojest dve nedelje, ali dobro upozorenje da svoje ”nevaljale” avanture u Watch Dogs 2 zadržite za sebe. Ili barem da ih ne delite online.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...