Jump to content

GTA V do sada prodat u preko 70 miliona primerka


SolidChief

Recommended Posts

gta5

Nedavno smo pisali o tome kako je GTA franšiza ove godine donela zaradu od preko 700 miliona dolara kompaniji Take-Two Interactive (vlasniku Rockstar Games i 2K Games), a danas nam stiže novi fascinanti info, u okviru regularnog kvartalnog fiskalnog izveštaja, da je poslednja GTA igra, famozni GTA 5, prodat do sada u neverovatnih 70 000 000 primeraka.

Kako bi stvari stavili u perspektivu, do sada su sve Civilizacija igre zajedno (od prve do poslednje šestice) prodate u 37 miliona kopija, a ceo The Elder Scrolls serijal u nešto preko 40 miliona jedinica.

GTA Online ima preko 8 miliona igrača koji igraju igru aktivno na nedeljnom nivou, a iz Rockstar Games najavljuju da će nastaviti da redovno rade na unapređenju igre i dodavanju novog zabavnog sadržaja, iako se igrači svakog meseca potajno nadaju najavi GTA 6, ali verujemo da ćemo za njega sačekati još koju godinu.

U okviru ovog izveštaja je pristigla i informacija da se Mafia 3, i pored očajnih kritika, ipak dobro prodaje, verovatno na krilima slave svojih daleko boljih predaka.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...