3LANCER Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Kako ne bi bilo kašnjenja na turniru, nemojte nositi confige. Biće pred svaki meč vremena da namestite komande, sens i ostalo. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Dal vi shvatate da KONFIG zapravo ubrzava proces?:-D Imas 5 klikova i da c/p , i ti si vec ready za igru..podesena ti je grafika,kontrole,bindovi :-D Ovako sve dok to podesis treba ti 10 minuta :-D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bricco Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 21 hours ago, Thama said: Jel turnir best of 1? "Format će naknadno biti izabran na osnovnu broja prijavljenih igrača." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACKOMLG Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 Dobar dan, ako moze samo neko da mi pojasni zadnji dan je 18 za prijavu, zasto onda forlular ne prihvata nista vise, i kako moze da se prijavi? http://prntscr.com/d7y5mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neshke Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 Mozda je popunjen kapacitet, samo je trebalo da bude neko obavestenje da znaju ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACKOMLG Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 55 minutes ago, neshke said: Mozda je popunjen kapacitet, samo je trebalo da bude neko obavestenje da znaju ljudi јел си се ти пријавио Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neshke Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 (edited) Ja nisam, ali sam hteo, ali kako stoje stvari izgleda da je popunjen kapacitet, cim forma vise nije aktivna Edited November 16, 2016 by neshke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 Za sve probleme i pitanja, možete se obratiti i na csgo sekciji Klan RUR discorda - https://discord.gg/qu4A9Ep Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ivan Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 ja sam danas uplatio i popunio prijavu i nikakva potvrda mi nije stigla, sta se sad tu desava? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bekbe Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Jel moze neko da mi pojasni ovo svrha uplate CSGO Turnir, pa ime i prezime? cije ime i prezime treba tu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bricco Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 33 minutes ago, Bekbe said: Jel moze neko da mi pojasni ovo svrha uplate CSGO Turnir, pa ime i prezime? cije ime i prezime treba tu? Pa tvoje ili na cije ime uplacujes.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bekbe Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 1 minute ago, Bricco said: Pa tvoje ili na cije ime uplacujes.. Aha, hvala, to mi nesto bilo cudno. ty :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bekbe Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Sta ja treba da radim sad sa uplatnicom? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 posalji sken-fotku na redakcija@klanrur.rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 On 16.11.2016. at 9:56 PM, D Ivan said: ja sam danas uplatio i popunio prijavu i nikakva potvrda mi nije stigla, sta se sad tu desava? :D Pa i ne treba da ti stigne nikakva potvrda, potvrda stiže onom kome uplatiš da je uplata legla. Tu uplatnicu pošalji na redakcija@klanrur.rs, i ako si popunio prijavu, to je to. A informacije o svim detaljima će ti biti poslate preko kontakta koji si ostavio u prijavi. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeXaN Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Ja sam se prijavio popunio prijavu.Poslao novac imam uplatnicu zelim da znam da li je to sve.I kako cete znati ko sam ja na turniru ? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 poneses uplatnicu sa sobom Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Uplatnicu i neki dokument, na ulazu će se proveravati spisak Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeXaN Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Vazi hvala :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bekbe Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 53 minutes ago, 3LANCER said: Uplatnicu i neki dokument, na ulazu će se proveravati spisak Jel moze sanitarna knjizica ili zdravstena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanaq. CSGO Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Da li ce biti ono kao na TWC 2016 da ko nije iz BG i igra turnir da ima pravo da prenoci u hotelu 25 26 27 28 bilo koji dan? Ili nesto tome slicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 To smo radili za Hearthstone turnir zato što je trajao 2 dana. Ovaj turnir traje jedan dan. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shobi Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Oce biti na twitchu glavno pitanje?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BulatLudi Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Gde da posaljem sliku uplatnice kada uplatim? Gde da posaljem sliku uplatnice kada uplatim?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts