Jump to content

Cyberpunk 2077 je veći i ambiciozniji projekat od Witcher 3


SolidChief

Recommended Posts

Cyberpunk 2077

Iako je zvanično najavljen i pre Vičer trojke, futuristički rpg zvani Cyberpunk 2077 je ubrzo gurnut na margine medijske pažnje i sve informacije smo dobijali na kašičicu, ako i toliko, do te mere da su se ljudi pitali da se nije možda i odustalo od ove igre. Ipak, nedavno smo saznali da se na ovoj igri  radi uveliko u CD Projekt RED, a danas nam stiže još zanimljivih informacija koje govore o veličini ovog projekta i ambicijama koje imaju u CD Projektu.

Poljski portal PCWorld piše da je studio izdao dokument na poljskom u kome na osnovu par zanimljivih paragrafa možemo da steknemo sliku nekih opštih momenata koje možemo da očekujemo u Cyberpunk 2077.

Neke od ključnih stavki u tom dokumentu (objavljenom na poljskom) su praktično javni poziv zainteresovanim programerima, dizajnerima i 3d artistima da pomognu u razvoju još nepostojećih ili nedovoljno razvijenih tehnologija.

Traži se tehnologija za kreiranje futurističkih gradova “ogromnih” razmera, koji funkcionišu na bazi veštačke inteligencije i automatizacije, i koji “žive” u realnom vremenu čak i kada ne igrate igru. Traže se najnoviji načini vrhunske animacije lica i pokreta u “open world rpg” okruženju, zatim tehnologija koja će moći da napravi “filmsko iskustvo” u vizuelnom smislu prilikom igranja.

Na kraju, u dokumentu se traže i najbolja rešenja za podršku kros-platformskog igranja, što znači da ćemo verovatno videti nekakav oblik co-opa ili čak multiplejera, koji će podržavati igranje kroz sve platforme.

Sjajno je što CD Projekt RED puca daleko sa novim naslovom i nadamo se da ćemo videti makar i delić ovih velikih ambicija ostvaren i revoluciju u rpg žanru.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...