Jump to content

Prva tura Boston Major otvorenih kvalifikacija


Lucky

Recommended Posts

dota_bostonmajor

Odigrane su prve serije otvorenih kvalifikacija u sve četiri Dota2 regije.

Prva runda otvorenih kvalfikacija za Boston Major je odigrana u sve četiri regije. Poznata su imena timova koji nastavljaju put ka Valveovom turniru u regionalnim kvalifikacijama.

U evropskoj regiji Fantastic 5, predvođeni Vladimirom “yol” Basovom, su u finalu pobedili Flipsid3 Tactics. Mesto u finalu Fantastc 5 je osigurao pobedom nad Team Empire dok je Flipsid3 Tactics pobedio F.R.I.E.N.D.S. koji predvodi Aleksandar “NoFear” Čuročkin.

U američkim otvorenim kvalifikacijama trijumfovao je evropski tim, Prodota Gaming, na čelu sa Jil “Garter” Ramadanijem. Oni su u finalu savladali Vegetable Esports sa 2-0. Vegetable Esports je tim sastavljen od komentatora i analitičara a čine ga Blitz, Merlini, Capitalist, CC&C i Fronz.

U kineskoj regiji najbolji je bio EHOME.X, koji je u finalu pobedio VG Potential sa 2-0. EHOME.X je u polufinalu savladao Newbee Young sa 2-0, dok je VG Potential bio bolji od EHOME.Keen sa 2-1.

U jugoistočnoj aziji WG.Unity je obezbedio mesto u regionalnim kvalifikacijama pobedom nad Fire Dragoon E-sports sa 2-0. Fire Dragoon E-sports su u finale došli pobedom nad Mineski-X, dok je svoje mesto u finalu WG.Unity obezbedio pobedom nad Acion Arena sa 2-0.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...