Neptune Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 Svako malo imam sledeci problem na telefonu. Restartuje se sam od sebe, i upadne u reboot loop i nece da se upali. Onda izvadim bateriju na par minuta, pa se upali na 10-15s i onda opet zabode. Nekako kad upadne u taj ciklus, sto ga duze drzim ugasenog, to ce duze da prezivi kad ga upalim.. dok ne "prebaci" i pocne opet da radi. Tj sve do juce kad vise nece da "prebaci" - uradio sam factory reset, obrisao cache particiju, i ne pomaze - sad zabode na onom "optimising app X od XX" .. i to slicno kao i ranije, sto ga duze drzim ugasenog, to ce dalje da stigne u optimizaciji aplikacija pre nego sto opet crkne. na prvom sledecem bootu nece ni proci samsung logo. Saljem ga sutra na servis, na kojem ce naravno da mi kazu da je u pitanju fizicko ostecenje na maticnoj ploci uzrokovano neodgovarajucim rukovanjem uredjajem (uzeo sam ga u kiosk-prodavnici, ne od zvanicnog distributera), pa me zanima ste bi ovde zapravo mogao biti problem. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 Možda bi pomoglo kada bi napisao koji je telefon osim što negde pise "Samsung logo" pa se po tome prepoznaje :) Svakako deluje kao hardverski problem, guglaj po netu da li neko ima sličan problem s tim modelom. Ako ništa onda ga nosi u neki kršten servis da vide šta mogu s time. Meni se nešto slično desilo s s4 pa su nekoliko njih pokušali da ga poprave ali bezuspešno, na kraju je zamenjena ploča. Isto bio kupljen u inostranstvu pa nisam imao garanciju. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts