Velijah Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Jedna od najpopularnijih MOBA na planeti i igra od koje je sve počelo, DOTA 2, pronašla je svoje mesto na GamesCon festivalu. Prijavite se već danas za DOTA 2 turnir koji će biti održan 26. novembra na Beogradskom sajmu, tokom trajanja GamesCona. Za pobednike su obezbeđene i vredne nagrade. 62 000 dinara za prvo mesto (broj prijavljenih timova ne utiče na novčanu nagradu za pobednike), kao i brojne robne nagrade. Osnovne informacije, propozicije i pravila nalaze se ispod. Ako ste zainteresovani, molimo vas da ih pažljivo pročitate i da se zatim prijavite na turnir. PRIJAVLJIVANJE Prijavljivanje za turnir traje od 21. Oktobra do 23. Novembra 2016. godine u ponoć. Kotizacija iznosi 5 000 dinara po timu (2500 promo period od ukoliko se prijavite i uplatite od 8. do 11. novembra!) Prijavljivanje na turnir se obavlja putem uplaćivanja 5000 dinara na račun 160-458299-57, sa svrhom uplate: učešće na Dota2 Turniru i ime tima . Primalac je: Magic Sparrow, Beograd. Pored uplate, potrebno je popuniti Google formu sa imenom tima i potrebnim podacima i kontaktima za svakog igrača VAŽNO: Kotizacija za turnir se računa i kao trodnevna karta za Games.con festival, tako da nema potrebe za kupovinom posebnih karata za ulaz na festival Broj Računa: 160-458299-57 Svrha Uplate: učešće na Dota2 Turniru, Ime Tima Primalac: Magic Sparrow, Beograd Google Formular: https://goo.gl/forms/zRiiqDgrUAKV3Pfn1 TIMOVI Timovi moraju imati pet igrača, ili maksimalno jednu zamenu u slučaju sprečenosti prijavljenog igrača da prisustvuje turniru Svi igrači moraju imati validan Steam nalog koji nije banovan Svi igrači bi trebalo da imaju validan KlanRUR forum nalog koji nije banovan, za potrebe komunikacije oko turnira FORMAT Igraće se Single Elimination plejof sistem, sa borbom za treće mesto U slučaju da na turniru bude dostupan veći broj računara i adekvatan broj timova, igraće se Double Elimination plejof sistem. Prva runda ostaje Single Elimination. Po završetku prijava biće objavljen finalni format koji se može promeniti u skladu sa brojem prijavljenih timova. NAGRADNI FOND Mesto: 62.000 dinara Mesto: Robne nagrade (biće naknadno objavljene) Mesto: Robne nagrade (biće naknadno objavljene) Sva pitanja u vezi turnira i organizacije, možete postavljati na KlanRUR forumu (ova tema) i na email: redakcija@klanrur.rs . Quote Velijah Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Јел се знају неке сатнице пошто је радни дан у питању? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velijah Posted October 21, 2016 Author Report Share Posted October 21, 2016 (edited) 26. novembar i 27. novembar 2016. godine su subota i nedelja. Precizne satnice, za sada nemamo, posto nemamo ni tačan broj računara na raspolaganju. Edited October 22, 2016 by Velijah Quote Velijah Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 лол нисам видео да је новембар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReChie Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 A ulaznice dobijamo elektronski pa stampamo mi, ili postoji drugi nacin da dodjemo do istih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Postojaće poseban ulaz za igrače. Da li ćete dobiti neke potvrde putem mejla ili će se provera vršiti na licu mesta, ostaje da bude određeno. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Potreban 5 igrac (offlane) pm me ako je neko zainteresovan mmr nije bitan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogisa00 Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 ako moze ja mogu da igram inace sam 5k ali samo mid javi ako moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prc Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 (edited) Da li neko moze da ostavi link gde mozemo da vidimo da li neko trazi tim ili je nekom timu potreban igrac? Hvala @Specter7 Jel i dalje traje ponuda? @Velijah Pozdrav, da li postoji neka grupa ili forum tema u vezi timova ? Hvala, Pozdrav. Edited November 16, 2016 by Prc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 (edited) Vazi kontaktiraj me pm @Prc Edited November 16, 2016 by Specter7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velijah Posted November 16, 2016 Author Report Share Posted November 16, 2016 @Prc Mozes slobodno da trazis saigraca ovde za turnir, a mozes da otvoris i novu temu povodom toga ako bas zelis. Quote Velijah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic Kitkat Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Da li mora da postoji odredjeni MMR ili svejedno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibo jagodinac Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 jagodinci dolaze sa 2 ekipe moja uplacuje u ponedeljak. ja jedini imam nalog ovde za klanrur jel to nije problem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 On 11/17/2016 at 11:01 PM, Magic Kitkat said: Da li mora da postoji odredjeni MMR ili svejedno? svejedno je. 17 minutes ago, Kibo jagodinac said: jagodinci dolaze sa 2 ekipe moja uplacuje u ponedeljak. ja jedini imam nalog ovde za klanrur jel to nije problem ? ako je pun tim, ne tražite neke dodatne igrače itd, nije problem što si se samo ti prijavio, ali je potrebno da se prijavi tj. otvori nalog i i vođa/kapiten drugog tima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
publika Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Hej ljudi. :) U koliko sati je finale, pretpostavljam da je 27.? Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 dota turnir se igra u subotu 26. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Kada ce biti objavljeno vreme i broj prijavljenih timova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Završetak prijava je 23.11. tako da ne pre toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Aha hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miss_Mage Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 jel ima mesta u nekom timu? Igram mid ili offlane, saznala sam za takmicenje tek pre neki dan a ovi moji nemaju zelju da ucestvuju pa gledam da se ubacim negde, ili napravim tim za 1dan, molim lepo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 jok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibo jagodinac Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 ekipa virtual force iz jagodine je danas uplatila ucesce, ovaj gugl formular sam popunio brzinski ne znam emailove od svih stavio sam sve moje info jer cam kapiten,jel moze neko da mi kaze dal je sve validno sto sam popunio da se ne brinem. uplatnicu cuvam. pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 stigla je prijava tog tima. 2 minutes ago, Kibo jagodinac said: ekipa virtual force iz jagodine je danas uplatila ucesce, ovaj gugl formular sam popunio brzinski ne znam emailove od svih stavio sam sve moje info jer cam kapiten,jel moze neko da mi kaze dal je sve validno sto sam popunio da se ne brinem. uplatnicu cuvam. pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specter7 Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 @Lucky uplatnicu da cuvamo pretpostavljam da nam je to ulaznica ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LongWell Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 (edited) Pozdrav! Da li je kasno da se uplati sutra prijava? I je l' vazi ponuda promocije ? :) Poslata prijava ekipe iz Zajecar-a Dota Bans Edited November 22, 2016 by LongWell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts