Jump to content

Puppey i Team Secret odgovaraju na optužbe


Lucky

Recommended Posts

dota_puppey

Devet dana pošto je bivši igrač Team Secret, EternalEnvy objavio svoj blog sa prljavim detaljima o ovoj organizaciji i njenom kapitenu Puppey, organizacija i kapiten su se oglasili sa svojim izjavama.

Klement “Puppey” Ivanov je objavio izjavu na tviteru u kojoj se zahvaljuje svojim saigračima što su uz njega. Ova objava dolazi devet dana pošto je Džeki ‘EternalEnvy” Mao objavio u svom blogu prljave detalje o Team Secret i ponašanju njihovog kapitena.

“Neću ulaziti u rat rečima.” – izjavio je Puppey.”Oni koji me dobro poznaju, znaju da nisam osoba kakva je opisana u tom tekstu, i to mi je dovoljno. On što želim da znate je da volim Dotu i da neću prestati da se trudim da budem najbolji Dota igrač. Cenim saigrače koji su ostali uz mene. Uprkos drami, mi i dalje imamo sjajne skrimove, rasprave o igri i dobro se zabavljamo. To je učinilo da se osećam ponovo živim. Hvala MP, Pieliedie, FoREv i MidOne.”

EternalEnvy je u svom blogu, koji je zbog popularnosti srušio server, sem opisivanja saradnje sa bivšim kapitenom Natus Vincere tima, izveo i navode o novčanim malverzacijama menadžmenta tima – famoznih skrivenih 10% poreza na nagrade, kao i o neispunjenim obavezama prema ugovorima.

Team Secret je takođe objavio izjavu na svom sajtu u kome se uopšte ne dotiče pomenutih optužbi, već se generički zahvaljuje timovima i igračima na predhodnim uspesima.

“Svaka organizacija koja rapidno raste kao mi, će neizbežno na tom putu praviti i greške. Naša namera je da kreiramo profesionalno okruženje koje će omogućiti svim našim igračima u osoblju da se oseća korisnim i da deli uspeh Team Secret.” – navodi se u izjavi ove esport organizacije.

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...