Jump to content

Killing Floor 2 u 4K i na PS4 Pro


SolidChief

Recommended Posts

killing_floor_2_ps4_pro_4k_screen_4

Kooperativna pucačina sa demonima, zombijima i ostalim košmarima, Killing Floor 2, već neko vreme je dostupna kao Early Access naslov na Steamu, a 18. novembra će dostići puno izdanje.

Igra će se tada pojaviti i na Playstation 4 konzolama a, s obzirom da izlazi uveliko posle PS4 Pro, imaće ne baš mala poboljšanja rezervisana za pojačanu verziju Sonyjeve konzole. Pre svega, podržana je 4K rezolucija tojest 3200×1800 u takozvanoj checkerboard rendering tehnici (igra se renderuje na manjoj rezoluciji pa se radi upscale) i supersampling za mekši prikaz ivica. Autori obećavaju i viši framerate od verzije za PS4 Slim mada nije sigurno da li za sve modove jer Sony zahteva da Pro verzije nemaju veći framerate u online okruženju. Na kraju, PS4 Pro vlasnike očekuju i teksture najviše rezolucije, a iz Tripwire naglašavaju da će igra na toj konzoli izgledati skoro kao Ultra podešavanja sa PC verzije.

Killing Floor 2 će po izlasku zadržati trenutnu cenu od 27 evra na Steamu, dok se očekuje slična cena i za konzolno izdanje. Gameplay sa PS4 Pro i screenshotove pogledajte u nastavku.

killing_floor_2_ps4_pro_4k_screen_3killing_floor_2_ps4_pro_4k_screen_4killing_floor_2_ps4_pro_4k_screen_5killing_floor_2_ps4_pro_4k_screen_1killing_floor_2_ps4_pro_4k_screen_2

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...