Jump to content

Pogled na otkazanu Metallica igru


SolidChief

Recommended Posts

metallica

Početkom ovog veka se krčkao jedan veoma zanimljivi projekat post-apokaliptične igre, koji je na kraju kao i mnogi drugi nesrećni naslovi, završio na smetlištu iz različitih razloga.

U pitanju je igra pod imenom Damage Inc. : Metallica, i kao što iz naslova možete i da primetite,  popularni treš metal bend  Metallica je tu ima svoju ulogu.

Igra je bila post-apokaliptična vožnja u maniru Mad Max filmova ili pak čuvenih Twisted Metal igara. Na osnovu onoga što vidimo, imala je otvoren svet sa gradskim i pustinjskim lokacijama, i čak pomalo podseća i na GTA.

Na igri je radio Blackrock studio do njegovog gašenja, nakon čega je rad preuzeo Climax. Usled raznih problema, od onog sa izdavačima, pa do lincenciranja, igra je polako skrajnuta i na kraju otkazana.

Ipak, zašlo se relativno duboko u njen razvoj, pa sada imamo prilike da vidimo kako je to izgledalo, nakon što su “procurele” kopije ranijih stadijuma ove igre u njenom razvoju. Snimak koji gledamo je demo build igre iz ~2004. godine, a igra je trebalo da se pojavi 2005. za pc, ps3 i xbox.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...