Jump to content

Singlplejer kampanja za Star Citizen neće stići u 2016. godini


SolidChief

Recommended Posts

star citizen ship

Prva stvar koja svima pada na pamet za Star Citizen je vremenom prešla od “najveći poduhvat video igre ikada” u “najveće odlaganje video igre ikada”, tako da nas informacija koju vidite u naslovu uopšte ne čudi.

Na Citizencon koji se održao ovog vikenda, Kris Roberts (Chris Roberts), izvršni direktor kompanije Cloud Imperium Games, je rekao da će planirana singlplejer kampanja za Star Citizen, pod imenom Squadron 42, stići tek 2017. godine.

Kako je rekao, gotovo sva tehnologija koja stoji iza igre je gotova, ali i dalje treba da se radi na stvarima kao što su AI logika i integracija misija u jednu celinu, kao i dodatno peglanje ostalih komponenti.

Ipak, pored ovih loših vesti, na Citizencon smo svakako imali prilike da vidimo i puno impresivnih novih detalja i apdejtova koji će polako dolaziti u igru. Samo da već jednom izađe u celosti.

Za one koji nisu upoznati,  Star Citizen je do sada putem crowdfundinga prikupio neverovatnu sumu novca, od novembra 2012. do danas prikupljeno je skoro 130 miliona dolara i ta cifra nastavlja da raste.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...