Jump to content

Valve pravi pometnju u Dota2 turnirskom kalendaru


Lucky

Recommended Posts

dota_dreamleague_s5_og

Datumi Boston Major turnira su naterali velike timove da se povuku sa DreamLeague.

Nekoliko velikih esport organizacija je najavilo svoje povlačenje iz predstojeće 6 sezone DreamLeague turnira. Timovi koji su se povukli su OG, Evil Geniuses i Team Secret. Ove organizacije su objavile preko socijalnih medija da se zahvaljuju Dreamhacku na pozivu i na razumevanju zbog njihovog povlačenja sa turnira.

Osnivni razlog istupanja ovih timova je preklapanje u kalendaru. Valve je objavio datume održavanja Dota2 Boston Major i došlo je do situacije da timovi imaju samo 6 dana između finala Dreamleague i grupne faze Valveovog Major turnira. Bostonski Major se takođe završava nekoliko dana pre početka BTS Summit 6.

Neverovatno je, da Valve kao kompanija koja neguje svoju takmičarsku igru, i koja je uspešna zbog ovih organizacija koje priređuju ove turnire, nije komunicirala sa organizatorima. Ovi organizatori ne mogu da čekaju da Valve objavi datume svojih Major turnira, jer organizovanje i pripreme za turnire kao što su DreamLeague i Summit, da bi bili na produkcijskom nivou na koji su gledaoci i fanovi navikli, zahteva dosta vremena.

Po svemu sudeći, ove godine ćemo na DreamLeague gledati neke nove tier 2 timove kao i neke nove snage na Dota2 sceni. A možda bude i naših.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...