Jump to content

Autori Metro 2033 predstavili novu igru


SolidChief

Recommended Posts

arktika1

Studio 4A Games najviše znamo po odličnim adaptacijama knjiga Dmitrija Gluhovskog tj. Metro serijalu, a posle veće pauze prikazali su svoj novi projekat.

U pitanju je igra Arktika.1, još jedna pucačina iz prvog lica sa vrhunskom grafikom, manje-više ono što i može da se očekuje od ovog studija. Igra je smeštena nekih sto godina u budućnosti, kada je Zemlja u novom ledenom dobu. Na igraču će biti da zaštiti jednu od kolonija u Rusiji, braneći preživele od drugih ljudi ali i ”čudnih stvorenja” koja vrebaju iz mraka.

Iz studija 4A Games najavljuju vrhunsku atmosferu i AAA produkciju, a igra će biti dizajnirana za igranje u virtuelnoj realnosti. Tačnije, igra će biti ekskluzivna za Oculus Rift i njegove Touch kontrolere koji dosta podsećaju na one sa Vive i omogućavaju igraču da nezavisno kontroliše obe ruke protagoniste. Arktika.1 je najavljena za drugu polovinu 2017. godine, a još ostaje da vidimo da li će se pojaviti i na drugim platformama kao i da li će je biti moguće igrati bez VR seta.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...