Jump to content

Styx: Shards Of Darkness gejmplej video


SolidChief

Recommended Posts

styx-shards-of-darkness

Spretni i okretni Styx se vraća na naše ekrene u novoj igri sa njim kao u naslovnoj ulozi. Styx: Master of Shadows nam stiže u prvom kvartalu sledeće godine, a danas smo imali prilike da vidimo gejmplej video sa Styxom u akciji.

Ukoliko niste upoznati sa ovim malim smrtonosnim goblinom, u pitanju je jedan od dva glavna lika iz igre Of Orcs and Men 2012. godine. Igra je prošla realtivno ok kod kritike i igrača, ali ono u čemu su se svi složili jeste da su najzabavniji delovi igre bili oni gde se šunjate sa omalenim Styxom.

Cyanide i Focus su to na vreme primetili i pametno odlučili da sledeću igru u ovom serijalu fokusiraju na Styxa kao glavnog junaka. Tako je 2014. godine izašao Styx: Master of Shadows, čija je priča bila prequel onoj iz Of Orcs and Men. Igra je prošla uspešno i zato danas pred nama imamo i drugi naslov sa Styxom u glavnoj ulozi.

U pitanju je šunjalica smeštena u fantazijski svet, nešto što nije previše eksploatisano u prošlosti i na pomen šunjalica najčešće mislimo na igre kao što su Splinter Cell, Deus Ex i Thief, ali ne i na nešto sa Orcima, Vilenjacima i Patuljcima. Tu nišu popunjavaju upravo igre sa Styxom, koje je Cyanide zaista kvalitetno odradio.

Danas smo imali prilike da vidimo svež gejmplej snimak iz Shards Of Darkness, u kome Styx po planinskim vrhovima pokušava da se infiltrira u vazdušnu luku za Cepeline, prepunu ne baš pažljivih vilenjaka. Vidimo zanimljive gejmplej mehanike kao što su povraćanje (da riganje) u izvor pića i trovanje ljudi na taj način ili pak stvarnje materijalne kopije sebe i okupiranje tog tela. Styx će osim stealth elemenata očigledno imati i arsenal nešto mračnije magije na raspolaganju.

Pogledajte novi gejmplej video u kome vidimo jednu tipičnu misiju u ovoj igri.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...