Jump to content

Osveta momaka u plavom u finalu MDL


Lucky

Recommended Posts

dota_eg

Evil Geniuses su se u finalu MDL ponovo našli licem u lice sa kineskim predstavnikom Newbee.

Poslednjeg dana MarsTV Dota League turnira u Kini, Evil Geniuses su prvo igrali meč protiv OG tima za mesto u finalu. Oba tima su uzela po jednu rundu u ovom meču. Evil Geniuses su prvu rundu dobili za 55 minuta dok je OG izjednačio za samo 30 minuta. U odlučujućoj rundi Evil Geniuses su praktično dobili meč pre sirene koja označava početak runde. U okršaju u džungli radiant strane, Evil Geniuses su uspeli da eliminišu svih pet heroja OG tima. Kada se sirena oglasila, rezultat je već bio 5-0 za momke u plavom. Sa ovakvim startom OG nije imao velike šanse pošto su draftovali Naga Siren heroja kojem treba dosta farmovanja da bi postala relevantna u meču.

U velikom finalu igrao se revanš meč između Evil Geniuses i Newbee. Evil Geniuses su poveli sa 1-0, u rundi gde je SumaiL na Mirana heroju imao rezultat od 11-2-8 dok su Cr1t i Zai imali preko 15 asistencija na Oracle i Warlock herojima.

Drugu rundu EG je dobio sjajnim draftovanjem njihovog kapitena Cr1t. Prepoznavši nedostatke Newbee drafta, on je izabrao Omniknight heroja, koji je sa svojom magijom Repel, poznatijom kao besplatni Black King Bar, učinio svoje saigrače prejakim u srednjem delu meča, u kome je, da bi pobedio sa Terrorblade herojem, Newbee morao imati potpunu kontrolu.

Newbee je uspeo da smanji vođstvo na 2-1, ne toliko svojom kreativnom igrom, koliko naplaćivanjem grešaka koje je EG tim u izobilju pravio. Kaka je pravio prostor za Newbee sa ubistvom curriera u prvim minutima, kao i asistencijom oko first blood. On je na Bounty Hunter heroju završio ovu rundu sa skorom 3-4-21.

Evil Geniuses se posle ove runde ponovo vratio u igru, i sjajnim draftom Winter Wyverna i IO heroja za Zai pomogli core heroima Sven i Medusa da se nesmetano razvijaju. Universe je na Axe heroju iz džungle izašao jako brzo sa Blink Dagger predmetom i počeo da pravi prostor za svoj tim, kad god protivnički Silencer nije ima svoj ulti – Global Silence.

Evil Geniuses su pobedom od 3-1 nad Newbee osvojili prvo mesto na prvom LAN turniru u novoj sezoni. Šampionska titula na MarsTV Dota League im je inkasirala 125.000 dolara, dok je finalista, team Newbee, zaradio 50.000 dolara. OG je kao trećeplasirani osvojio 31.250 dolara, a Team Secret 18.750 dolara.

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...