Jump to content

Mladi Sccc deklasirao Arteezyja, n0tailova Naga Siren jača od 3 Divine Rapiera


Lucky

Recommended Posts

dota_og

Drugi dan MDL plejofa je obeležen fantastičnim mečevima i fantastičnom igrom, što novajlija što iskusnih igrača.

Poznat je prvi finalista MarsTV Dota League turnira u Kini. Newbee je obezbedio 50.000 dolara, a u borbi za prvo mesto i 112.500 dolara, sutra dočekuje pobednika okršaja između Evil Geniuses i OG.

Newbee je sjajnom igrom pobedio Evil Geniuses sa 2-0 i obezbedio mesto u finalu. U drugoj rundi se izdvojio podmladak Newbee tima, igrač Sccc, koji je svojom igrom na Invoker heroju, potpuno ponizio i anulirao bilo kakav uticaj Arteezyjevog Slarka.

OG je u donjoj polovini plejof tabele eliminisao Vici Gaming sa 2-0, dok je Team Secret eliminisao drugu postavu LGD tima, pod imenom LGD.ForeverYoung. Oba tima su svoje pobede ostvarili za nešto više od sat vremena.

U epskoj drugoj rundi meča između Team Secret i OG, koji je trajao 76 minuta, Team Secret je imao solidno vođstvo tokom prvog dela meča. Kada je n0tailova Naga Siren konačno proradila, OG je uspeo da se vrati u meč. Nisu pomogla ni tri Divine Rapiera na Ember Spirit heroju koga je igrao MidOne, jer su n0tailove Song of the Siren aktivacije bile besprekorne i pomagale OG timu da diktira kada i gde će se okršaji odigravati. Naga Siren je donela OG timu mega kripove, pomoću kojih su uspeli da eliminišu Team Secret iz daljeg toka takmičenja.

OG će sutra igrati protiv Evil Geniuses u meču koji će odlučiti drugog finalistu. Evil Geniuses su izgubili od Newbee koji je tom pobedom obezbedio mesto u finalu.

Pogledajte video u kome Newbee pokazuje snagu svog novog tima u susretu protiv Evil Geniuses:

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...