Jump to content

Team Secret i OG obezbedili dobra mesta za plejof MDL


Lucky

Recommended Posts

dota_bloodseeker

Posle drugog dana takmičenja na Mars TV Dota League završena je grupna faza i poznat je raspored timova u plejof tabeli.

Team Secret je obezbedio drugo mesto u grupi A, iza Newbee tima,  pobedama nad LGD. Forever Young sa 2-0 i MVP Phoenix sa 2-1, gde je u odlučujućoj rundi uspešno zaustavio protivničkog Huskara.

IG.Vitality je u grupi B, posle prve izgubljene runde, gde nisu uspeli da se odbrane od Terrorblade heroja, uspeli da preokrenu rezultat i dobiju meč protiv Vici Gaming, sa dve dobijene runde koje su zajedno trajale koliko i prva runda.

OG je u istoj grupi  sa 2-0 savladao IG.Vitality i obezbedio drugo mesto u grupi, odmah iza Evil Geniuses. Oni su prvu rundu dobili za nešto manje od 25 minuta sa Drow Ranger pikom, dok su drugu rundu dobili sa neočekivanim izborom pub heroja – Bloodseekerom, i to u džungli.

U plejof fazi, u mečevima za opstanak na turniru, susrešće se MVP Phoenix i Vici Gaming kao i LGD.Forever Young i IG.Vitality. Sa druge strane, u gornjoj polovini plejof tabele, očekuje nas zanimljiv susret između Team Secret i Evil Geniuses, kome će prethoditi susret Newbee i OG.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...