Jump to content

Najavljen Wasteland 3


SolidChief

Recommended Posts

Wasteland 3

Iz inXile Entertainment nam stiže sjajna vest, a to je da studio pokreće rad na trećem nastavku postapokaliptičnog serijala Wasteland.

Iako u inXile trenutno punom parom rade na dva velika naslova, Torment Tides of Numenura i na Bard’s Tale IV, izgleda da u studiju koji vodi Brajan Fargo nema vremena za odmor.

Nakon veoma uspešne Kickstarter kampanje za Wasteland 2, koja je prikupila skoro 3 miliona dolara, inXile je uspešno vratio ovu franšizu u život posle 26 godina od izlaska prvog dela 1988. godine. Wasteland 2 je imao svojih mana, ali je genrealno prošao veoma dobro i kod publike i kod kritičara, a naše mišljenje o ovoj igri možete pročitati OVDE.

Sa Wasteland 3 inXile neće ići oprobanim receptom crowdfundinga preko Kickstareta, gde su prikupili finansije za prethodne 3 igre, već će voditi kampanju na platformi Thunderclap.

Prve informacije koje znamo o igri je da će biti smeštena u ledenim pustarama Kolorada, i da će sistem borbe biti potpuno redefinisan u odnosu na onaj iz Wasteland 2, i da će između ostalog uključivati i vozila. Igra će imati i singlplejer i multiplejer sadržaj.

 

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...