Jump to content

Zarya je stigla u Heroes of The Storm


Longleyy

Recommended Posts

hots_zarya

Još jedan od članova Overwatch tima se pridružio postavi Blizzardovog timskog tabanja.

Aleksandra Zarjanova, poznatija kao Zarya, je u Overwatchu jedan od najkorisnijih tank heroja i upravo je stiga u Heroes of The Storm kao drugi deo najavljene postave Machines of War. Zarya sa sobom nosi svoj particle canon, oružje čija se snaga povećava proporcionalno šteti koju odbranite koristeći štitove. Kao i u Overwatchu, energija stalno opada tako da ćete morati da budete agresivni i često ulećete u borbe kako biste stalno imali napunjenu pušku.

Particle Grenade na Q lansira granatu koja pravi određenu štetu u malom krugu koji pogodi, a na nju utiče Zarijin nivo energije. Na W je Personal Barrier kojim podižete privremeni štit, dok na E dajete takav štit saigraču. Praćenje cooldowna obe ove varijante štita je ključno ne samo kako biste punili oružje već i kako bi vaš tim što duže opstajao u borbi.

Prva ultimativna magija je Graviton Surge, kugla koja oko sebe privlači neprijatelje i čini ih potpuno ranjivim. Odlična magija koju treba kombinovati sa drugim ultijima kako bi se maksimizovala šteta. Expulsion Zone je sušta suprotnost i od sebe će odbijati protivnike, pritom im nanoseći šteti i usporavajući im kretanje. Idealno za čuvanje uskih prolaza.

Kako ovaj heroj izgleda u akciji pogledajte u nastavku, a ukoliko želite da zaigrate kao Zarya, moraćete da izdvojite 15 hiljada zlatnika.

Pročitajte kompletan članak na RURu!

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Lucky said:

što, jel energy bonus pravio problem? :)) Deluje mi da to može biti laka "kvaka" za nju :)

Da, energija je jako brzo opadala. U ovom patchu opada duplo sporije, medjutim sad je OP :):) , zbog talenata koji dodatno nagradjuju ustekanu energiju. Ja mislim da ovaj blizzard uopste vise i nema testere :):) Samo pusti, igraci nadju sve bagove, istestiraju heroje, cepaj... U principu nisam nezadovoljan kojom se brzinom izbacuju patchevi i kolicinom novina u njima, samo da im se ne osladi to ofrlje izbacivanje novog sadrzaja (tipa mvp screen nekima vise laguje od same igre)... Ne sumnjam da ce to ispraviti, ali eto, nekako mi to nije uredu. Razumem da se provuce tu i tamo neki bag nesto, ali primecujem trend da blizzardu ovakav nacin poslovanja "u hodu" postaje jako praktican.

Edited by SerbCommando
Link to comment
Share on other sites

Realno, najbolje je da igrači testiraju, jer su ionako navikli da će se stvari promeniti pre ili kasnije. Pa onda tako kukaju nedelju dana, ovi promene pa onda opet kukaju za nešto drugo i tako u krug :)

A pošto u HotSu imaju mali broj igrača, verovatno su na fazon "daj da se zezamo" :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...