Jump to content

Battlefield 1 – prvi pogled na kampanju


SolidChief

Recommended Posts

battlefield-1-cinematic

Još od najave Battlefield 1, EA i DICE su najviše naglašavali multiplayer stranu igre (realno i popularniju) i nismo znali šta planiraju za kampanju sem da će biti smeštena na lokacije na kojima ćemo ratovati u brojnim online modovima.

Sada imamo priliku da pogledamo prvu najavu sadržaja za solo igranje u vrlo dramatičnom i spektakularnom trejleru. Bombastični trejler sa prerenderovanim scenama nam nažalost ne otkriva puno o igri sem da će biti poneki emotivni momenat, mnogo eksplozija i isto toliko dranja u kameru. Mi se nadamo da će najavljena scena vazdušnog sukoba brojnih aviona ostati u punom izdanju i da ćemo moći i da upravljamo avionom a ne da samo sedimo za topom i u principu igramo on-rails pucačinu.

Battlefield 1 kampanja će se prostirati na frontovima u Francuskoj, Belgiji, Egiptu, Britaniji i Severnom moru. Po informacijama koje je EA objavio, kampanja je zasnovana na ratnim pričama veterana Prvog svetskog rata tako da ćemo igrati iz perspektive nekoliko likova, ali i da ne treba da očekujemo baš potpuno realistični prikaz jer ipak je ovo AAA visokobudžetni spektakl.

Battlefield 1 izlazi 21. oktobra za PC i konzole.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...