Jump to content

Domaći time Elements Pro osvojio drugo mesto na BTS Europe #4


Lucky

Recommended Posts

dota_radiant

Turnir sa dva srpska predstavnika, Elements One i LevelUP, jednom je doneo drugo mesto, a drugom priliku da se uigra za novu sezonu.

Srpski tim Elements Pro je u grupnoj fazi takmičenja pobedio Kaipi sa 2-0 a zatim igrao dva nerešena meča, protiv Power Rangers i grčkog Ad Finem. Ovi rezultati su bili dovoljni da Elements Pro osvoji prvo mesto u grupi sa rezultatom 1-2-0

U plejof fazi, Elements Pro je, na čelu sa kapitenom Gordanom “g0g1” Prošićem, eliminisao rusko-ukrainski tim Vega Squadron, predvođen sa Artsiom “fng” Baršakom, sa 2-0, i plasira se u finale ovog turnira.

Sa druge strane nova postava Virtus.Pro tima, predvođena Aleksejem “Solo” Berezinom, je grupnu fazu završila sa istim rezultatom kao i srpski tim, 1-2-0. Oni su pobedili drugi srpski tim LevelUP sa 2-0, a igrali nerešeno protiv Fantastic Five i Pro Dota Gaming.

U plejofu, na putu do finala Virtu.Pro je eliminisao tim F.R.I.E.N.D.S., koji predvodi Aleksandar “NoFear” Čuročkin, sa rezultatom 2-0.

Veliko finale je jako brzo igrano, i sve runde su rešene za manje od 30 minuta. Prvu je dobio Virtus.Pro na leđima pikova Shadow Fiend, Faceless Void, Slardar, Elder Titan i Disruptor. Elements Pro je zatim izjednačio sa postavom Sven, Tiny, Mirana, Io, Keeper of the Light. U finalnoj rundi Virtus Pro je bio bolji i za 25 minuta osigurao prvo mesto na BTS Europe #4.

Drugi srpski tim, LevelUP nije prošao grupnu fazu izgubivši od znatno uigranijih Pro Dota Gaming, Fantastic Five i Virtus.Pro. Elements Pro je pokazao da polako podiže formu tima i igre , i da je spreman da u novoj sezoni bude ravnopravan protivnik Dota2 timovima sa svih meridijana.

Ako niste gledali finale, pogledajte najbolje momente finala BTS Europe #4, između Elements Pro i Virtus.Pro:

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...