Jump to content

Snimaće se Firewatch film


SolidChief

Recommended Posts

firewatch6

Indie studio Campo Santo, kreator i izdavač Firewatcha, koji smo imali prilike da igramo početkom godine, je najavio da pokreće saradnju sa produkcijskom kućom Good Universe.

Good Universe se bavi produkcijom igranih filmova, i ova saradnja će se zasnivati upravo na tome. Prvi projekat u ovoj priči biće filmska adaptacija Firewatcha, igre prvenca Campo Santoa, koji je od februara do danas prodat u skoro milion primeraka.

Šon Vanaman, osnivač Campo Santa, je za ovu priliku rekao da je oduševljen što će imati mogućnost da sarađuje sa timom ljudi koji stvara “snažne i upečatljive priče, koji deli iste vrednosti kao i vi, i koj čini stvaralački proces još uzbudljivijim nego do sada”.

Suosnivač Good Universe, Džozef Drejk, je rekao da je “uvek veoma uzbudljivo naći kvalitetan sadržaj na kome može da se radi”, i da je hemija sa Campo Santo bila momentala, jer tim poseduje “izvanrednu veštinu pripovedenja dobrih priča”.

Firewatch je narativna avantura (tip igre pogrdno zvan walking simulator) u kojoj ste u ulozi Henrija, čoveka u kasnim tridesetim koji prolazi kroz težak period i odlučuje da preko leta ode u šume Vajominga da radi u protivpožarnoj zaštiti, kako bi malo pobegao od svoje svakodnevne realnosti. Tamo ga čekaju raznorazna iznenađenja i misterije koje naizgled deluju poprilično ozbiljno, ali se iza cele priče kriju i mnogo dublje teme i pitanja ljudskih odnosa. Više detalja o igri možete videti u našem video opisu.

Osim same najave rada na filmu, trenutno nemamo drugih informacija vezanih za film. Podsetimo, ovog leta je najavljena i serija na osnovu sjajne igre Life is Strange.

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...